Senelik 5m € ya Fenerde Oynar mıydınız?

?

• Evet

• Hayir

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Eger her yerde ben galatasarayin evladiyim, ora benim evim , fatih hocami referans gosteren aciklamalar vs yapiyorsam 100 milyona da oynamam. Zaten bu adamlar zengin adamlar. 5 e fbde oynayacagima gider 3 e baska yerde oynarim. Para lazimsa bi de arabistan yaparim bitti gitti.

Yani şuanki olmayan maddi imkanlarımı göz önünde bulundurursak yarım milyonada oynarım. Ama Kerem gibi zaten milyonlar kazanıyorsam mesela, yanından bile geçmem.

Profesyonel hayat belki ama Kereme gereken muamele her fırsatta yapılacaktır taraftarlarımız tarafından. Hırslanır belki ama Rams parka gelirse o adi renkler altında ruhunda tamiri olmayan yaralar açılabilir

Ciddiyim, kereme ya da yarin bir gün farklı futbolcu olursa hiç kızmam umurumda da olmaz. Prof olarak bu işten para kazanan onlar, ben üzülmüşüm vs boş geliyor. Kimsenin karakterine tercihine de karısmam mesela
Bence de rakiplerin birbirine futbolcu alıp vermesi gayet normal, benim için normal olmayan bi futbolcunun arkasından atıp tuttuğu takıma gitmesi. Böyle transferler genelde tutmuyo da zaten.

Kendime saygımdan oynamam.

Ezeli rakip olduğu için değil, böyle her başı sorunlu, şaibeli bir camiada çalışmazdım. Stadın ismini Atatürk yapacağız diye yola çıkıp Chobani yapmaları bile takımı bırakma sebebi olurdu.

Açlıktan nefesimiz kokmuş, Doruk senelik 5M euro'ya fenerde oynar mısınız diye soruyor. İşin içinde itlik olmadığı sürece 1M Euro'ya da oynarsın. Profesyonellik ayrı taraftarlık ayrı. Bu tamamen senin nasıl bir futbolcu, nasıl bir karakterde olduğunla alakalı. Mehmet Topal oynadı mesela. Bir saygısızlığını hatırlamıyorum.

5 milyon euroluk topçu olduysam 2.5 Galatasaray da verir zaten.

Gider Gs’de oynarım.

Mutsuz olduğunuz yerde sevdiğiniz işi de yapsanız başarılı olamazsınız

Fenerde oynayıp 5 alan hangi topçuya gs 2.5 verir şu an?
Yunus’a falan kesin verirlerdi.

Arda’ya vermişler zamanında işte.

Biz de ikisi de 2.5’a oynamış olacak yeni sözleşmesi ile Yunus’un.

Ha dersen sen kendini kimler ile mukayese ediyorsun İbrahim shshhshs o ayrı.

Mert Hakan gibi yeteneksizsem Gs teklif yapmaz o durumda belki gider oynarım sabote de ederim Glasgow maçı falan gibi anlarda

Yunus’a falan kesin verirlerdi.

Arda’ya vermişler zamanında işte.

Biz de ikisi de 2.5’a oynamış olacak yeni sözleşmesi ile Yunus’un.

Ha dersen sen kendini kimler ile mukayese ediyorsun İbrahim shshhshs o ayrı.

Mert Hakan gibi yeteneksizsem gider oynarım sabote de ederim Glasgow maçı falan gibi anlarda
Farazi söylemlerde bulunmayalım ayrıca kereme 5ten bile fazla teklif etmişler bonuslarla

Gs maks 80mTL verirdi kereme

Aylık 40-50 maaş alan birine soruyorsan her akşam primetimeda Rambo okanla ciplakta guresilir o paraya ama zaten dunyaligi yapıp ben Avrupa'da oynayacağım diye ülkeden kaçıp her olayda ben Galatasarayin çocuğuyum diyip çalışmam. Öncesinde çok teklif geldi, 1800 TLe bir kurumda çalışırken diğer kurum 3000 TL teklif etti, gitmedim. Ortak olup çalıştığım kurumu yükselttim, diğer kurum battı. Çünkü benim yolum doğru yoldu, onlarınki yanlıştı.

Burada değişkenler var mesela;
1) Hiç Galatasaray forması giymemişsem teklif gelmişse Menajerim vasıtayla Galatasaray'a haber gönderirdim bak beni istiyorlar benim gönlüm tamamen sizde diye karşı tarafa gitmemek için elimden geleni yapardım.
2) Galatasaray forması giymiş ve iyi şartlar ile ayrılarak başka bir kulübe transfer olmuşsam ve orada oynarken teklif gelmiş ise teklifi ne olursa olsun kabul etmem. Camiama sadık kalırdım.
3) Galatasaray forması giymiş ve kötü şartlar ile ayrılarak başka bir kulübe transfer olmuşsam ve orada oynarken teklif gelmiş ise sırf intikam almak ve kendimi göstermek için teklifi kabul ederdim.

Geri
Üst Alt