Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.428
- 106.046
- 4.738
Futboldan çok daha değerli şeyler var hayatta misal para
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 yılda emekli olan topcumu olur lanAbi deli misiniz tabii ki oynanir
Hayat alginizi mi yitirdiniz
Gerceklerden bu kadar kopuk olmayin
2 senelik kontrat yapar 10m euroyu cebe atar futbol hayatımı sonlandırıp emekli hayati yasardim seferihisarda
Ölene kadar villamda gscde takilirdim evlenmezdim de
Mis gibi hayat abi algilarinizi güncelleyin derim
Di mi karı kıza para lazım azgın samiFutboldan çok daha değerli şeyler var hayatta misal para
Alt sınır 5 milyon mu yoksa daha aşağısı var mı?Gtümü bile veririm
Olaya Kerem gibi bakma. Şuan ki Puki oynar mı oynamaz mı?para güzel de bir kulüpte sembol olmak değerli hissetmek bunlardan özel şey ne var hayatta. Hayata anlam değer katan şeyler. Birde topçular zaten ister ezeli rakibe gitsin ister katara gitsin manyak paralar kazanıyorlar hiç biri aç filan kalmıyor her şekilde zenginler paranın fazlası da gereksiz hırstan dolayı talep edilir. Kerem'in 2-3 mio fazla para için ifb kaos cenderesine girmesi düz salaklık 2 mio fazla kazanacak diye hain olmayı göze alması düz salaklık. Adamlar seni hiç bir zaman bağırlarına basmayacak zaten duygusalsın tırlatacaksın orda iyice. Ulan az aklın olsa suudlara filan giderdin hem daha iyi para hem GSliliğin yanmazdı. Eşinin lafıyla siyasete de yaranmak için ifb yapıyor ne dense boş şuna.
aşağısı da varAlt sınır 5 milyon mu yoksa daha aşağısı var mı?
hocam net bir şekilde açıklayayım. Konunun açılma amacının Kerem Aktüroğlu ile hiç bir ilgisi yoktur.Konu Kerem ise, eger bir sene sonra geri doneceksem bastan gitmezdim Avrupa'ya. Madem gittin, sezonu da iyi gecirmissin, kal.
Ama o kadar bagnaz ve cahil ki, hem oraya adapte olamiyor, hem de bunu ongoremedi. Fakir bir yasamdan geldigi icin de fenerin bu teklifi kafasini celdi tabi. Fener de burada her zamanki gibi eski Turk filmlerinde fakir kizlara iliski karsiligi para teklif eden kotu kalpli zengin adam gibi. : )
Bu hikayenin sonu hicbir zaman mutlu bitmez, izleyip gorelim.
çok net hocamEger her yerde ben galatasarayin evladiyim, ora benim evim , fatih hocami referans gosteren aciklamalar vs yapiyorsam 100 milyona da oynamam. Zaten bu adamlar zengin adamlar. 5 e fbde oynayacagima gider 3 e baska yerde oynarim. Para lazimsa bi de arabistan yaparim bitti gitti.
hem ifbnin 5 milyonunu alacağım hem de avrupa liglerinde kendi kanıtlamış iyi 1 herif yerine benim gibi 1 halısaha topçusuna sahip olacaklar tamamen Cimbomun lehine 1 durum olurdu
Ya birader sen gs 3 maç kötü olunca maç izlemeyen birisin seni gsliliğini yerimçok net hocam
diyene bak sabah akşam febejeke övüyorYa birader sen gs 3 maç kötü olunca maç izlemeyen birisin seni gsliliğini yerim
Kofti gslisin sizin gibileri aldım alt tarafıma sürdüm
Kanıtlamazsan şerefsizsindiyene bak sabah akşam febejeke övüyor