Şener Özbayraklı Mutlaka Alınmalı

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
567.jpg

Yabanci siniri 5+3 olarak degisince yabanci bir sag bek alma hayalimiz suya düstü.

Mecburen sag bek mevkisini yerli oyuncularla idare etmemiz gerekiyor.

Eboue gidecek, Hamit Altintop'tan fayda gelmez. Salih Dursun kulüp tarihinin en berbat yerli transferi.

Bu durumda Sener Özbaykrali'yi almak cok yanlis olmaz diye düsünüyorum. Eskisehir'in Tarik icin en az 5 milyon euro isteyecegini herkes biliyor, biz anlassak bile FB'ye satarlar (Alper Potuk transferini hatirlayin)

Sener'in 5 milyon TL'ye serbest kalir maddesi var bildigim kadariyla, 2 milyon euro bile etmiyor.

Baska bir yerli sag bek yok gibi. Sabri-Sener-Veysel 3'lüsü bizi idare eder.

Hayır.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Serbest kalma maddesi varsa iyiymiş yav.

Alalım, Bursa mutlu olsun diye onlara da Salih'i verelim. Hatta Eboue'yi de verebiliriz. Ücretsiz.

beğenirim

ama sağ bekte şişme var

şener ve tarık alınsın

beklerde sıkıntı yaşamayız

ishak-tarık da olur

asla alınmamalı gereksiz maliyet olur , sabriden veyselden hamitten fazla oynayamaz burası Galatasaray

Neden muhakkak alınmalı ? Veysel veya Salih'ten ne farkı var ?

İyi bir kanat karsısında hallac pamugu olacak defansif özellikleri cok kötü sağ bek.

Başlığı açan arkadaşa sonuna kadar katılıyorum çıplak gözle defalarca izledim.. GG ye en yakın sağbek Şenerdir.. Serbest kalma maddesini bilmiyorum eğer varsa kusursuz bir transfer olur...

4-5 maçını izledim hepsinde berbattı

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence de iyi bir opsiyon olur. Bindirme yapan, orta açabilen sağbek, hem de yerli... Daha ne olsun?

Geri
Üst Alt