Şenes Erzik: "Ben UEFA'da görevli, yetkili, sorumlu olsaydım bu soruşturmanın başlatılmasına dahi izin vermezdim"

Recep Buruk

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Şenes Erzik: "Ben UEFA'da görevli, yetkili, sorumlu olsaydım bu soruşturmanın başlatılmasına dahi izin vermezdim. Soruşturma ve verilen ceza sürecinde Servet Yardımcı nasıl bir tutum içinde olmuştur da bu skandal kararın çıkmasına engel olamamıştır?"

(AA)

Senin de olduğun dönemi biliyoruz da Servet’in düşmanı olman iyi.

3 senelik gözlemim Almanlarin genetik olarak irkçilga esiri meyilli oldukları .
gençleri gundelik olarak bu yaklaşımdan uzakmış gibi gozuksede karakter ve yaşları oturdukça dışa vurmaktadır.
Bunun tek suçlusu da gözümde , ikinci dünya savaşında alman kelimesinden se hitleri sembolik kilmalaridir,bugun ülkemizde x isminden şöyleyiz diyerek nasıl kurtulmiyorsak o Gunde y isminden Boyle oldu diyerek isin icinden cikilmasidir.
@Can BÜYÜK un de bu konuda ne düşündüğünü bilmek isterim acikcasi.

Açıklama hiç inandırıcı gelmedi.

Yalı veledinin köpeği servet seçim öncesi bütün itibarı kaybetti iyi bari.

3 senelik gözlemim Almanlarin genetik olarak irkçilga esiri meyilli oldukları .
gençleri gundelik olarak bu yaklaşımdan uzakmış gibi gozuksede karakter ve yaşları oturdukça dışa vurmaktadır.
Bunun tek suçlusu da gözümde , ikinci dünya savaşında alman kelimesinden se hitleri sembolik kilmalaridir,bugun ülkemizde x isminden şöyleyiz diyerek nasıl kurtulmiyorsak o Gunde y isminden Boyle oldu diyerek isin icinden cikilmasidir.
@Can BÜYÜK un de bu konuda ne düşündüğünü bilmek isterim acikcasi.

Gençlerde de epey yaygınlaşıyor sağ görüş, bunu görmek için son Avrupa seçimlerine bakmak yeter. Sağ kesim tüm orta Avrupa'da olduğu gibi burada da yine yükselişte maalesef.

Almanya'da ırkçılık her zaman olmuştur, ben şahsen fazla yaşamadım kendi hayatımda, ama bu olmadığı anlamına gelmez sonuçta. Çok faktörler var.

Yabancılar = kötü düşüncesi mevcut, son 10 yılda özellikle sığınmacılar sayesinde falan da epey peak yaptı bu durum. Merkel çok yanlış sığınmacı politikası uyguladı, Türkiye kadar olmasa da Almanya da epey etkilendi bu konudan.

Bu yolun gittiği yer hiç iyi yer değil onu söyleyeyim.

Hitler konusuna gelirsek, Hitler'den önce de yabancılara karşı kalkınmalar varmış. O manyak ile iyice dışa vurdu ve ülkece büyüdü sadece.

Gençlerde de epey yaygınlaşıyor sağ görüş, bunu görmek için son Avrupa seçimlerine bakmak yeter. Sağ kesim tüm orta Avrupa'da olduğu gibi burada da yine yükselişte maalesef.

Almanya'da ırkçılık her zaman olmuştur, ben şahsen fazla yaşamadım kendi hayatımda, ama bu olmadığı anlamına gelmez sonuçta. Çok faktörler var.

Yabancılar = kötü düşüncesi mevcut, son 10 yılda özellikle sığınmacılar sayesinde falan da epey peak yaptı bu durum. Merkel çok yanlış sığınmacı politikası uyguladı, Türkiye kadar olmasa da Almanya da epey etkilendi bu konudan.

Bu yolun gittiği yer hiç iyi yer değil onu söyleyeyim.

Hitler konusuna gelirsek, Hitler'den önce de yabancılara karşı kalkınmalar varmış. O manyak ile iyice dışa vurdu ve ülkece büyüdü sadece.
son cümlen icin zaten tarih komple baska bir irka karşı savas uzerine kurulu , o yonden bakılacak bir durum degil tabiki de ama anlıyorum seni.

ispanyada mesela ben bu kadar alt metin kavgası döndüğünü görmedim , akdeniz ülkeleri sanırım çok ama çok daha fazla tevazulu ,kopurmeden once, bunlar biraz kuzeyin skici atmosferinden kaynanlanan mevzular herhalde .

Servet yardımcı tff baskanligi hayal oldu diyebilir miyiz

Geri
Üst Alt