# Senijad İbricic

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Senijad İbricic

7 mio eger dogruysa, olmamis. Yuh derim gecerim.

UFUK

SABRI - NEILL - xxxx - H.BALTA

VOLKAN ŞEN - CANA - xxxx - IBRICIC - ARDA

BAROS (SERCAN)

çok mu zor arkadaslar sizce ??

UFUK

BAROS (SERCAN)

Volkan Sen bikere karaktersiz. Sercan desen son vuruslari cok etkisiz. Calisip gelistirebilir, ama bizde olmaz. Baltayi da yolla gitsin. Baros bundan sonra 2 mac oynar 5 mac oyniyamaz.

Kisaca, begenmedim ben. :)

Volkan Sen bikere karaktersiz. Sercan desen son vuruslari cok etkisiz. Calisip gelistirebilir, ama bizde olmaz. Baltayi da yolla gitsin. Baros bundan sonra 2 mac oynar 5 mac oyniyamaz.

Kisaca, begenmedim ben. :)

Bence gayet güzel olmuş :D Ayrıca Volkan'ı takımda görmeyi çok isterim.

UFUK

BAROS (SERCAN)

Sercan'a gerek yok bence. Pino ile Sercan arasında fark yok gibi, hatta Pino'nun şutları daha iyi Sercan'dan. Sercan yerine bitirici son vuruşlar yapabilen bir santrfor lazım.

Sinan Enginde ordan haykiriyordu, Galatsaray 4 transfer yapacak diye. Forvet de aliyormusuz, oda Stancu olur. :)

Bide kaleci istemiz heralde Hagi. Adnan Sezgin yapar transferleri kafasina göre, sezon basinda yarim kalan transfer listesine devam edilir asagi yukari.

Hagi zaten sezon sonu gidici oldugu icin onun dedigi oyuncular alinmaz.

Haber doğruysa.

İbricice 7 mn euro sarhoşken bile verilez.Adnan Sezgin hangi kafayla transfer yaptı anlamak güç.Misimovicin 2-3 gömlek altı olan bir oyuncu yönetim garip işler yapıyor bakalım ne olacak.

Sinan Enginde ordan haykiriyordu, Galatsaray 4 transfer yapacak diye. Forvet de aliyormusuz, oda Stancu olur. :)

Bide kaleci istemiz heralde Hagi. Adnan Sezgin yapar transferleri kafasina göre, sezon basinda yarim kalan transfer listesine devam edilir asagi yukari.

Hagi zaten sezon sonu gidici oldugu icin onun dedigi oyuncular alinmaz.

zaten ortasahamız barcayla yarışır hiç gerek yok orta saha almaya bence (!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt