# Senijad İbricic

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Senijad İbricic

25 yaşına gelmiş hırvat liginde yaşayıp giden bir oyuncu ile, Bosna Hersekin en iyi oyuncularından biri olan Bundesliganın en önemli oyun kurucularından ve asist kralı olmuş bir adam var.Futboldan anlamıyosan wikipediaya bak.

Futboldan anlıyorumda, bir tek senden ve S. Serhat Türkel'den iyi anlamıyorum.

- Cana -

- Transfer - İbricic -

Hagi, Misimovic'i affetmeyecek galiba. Ayrıca Hagi'de Rijkaard gibi 4-3-3 sevdalısı çıktı ve bu taktik-dizilişten de vazgeçmeyecek. Bu oyun düzeninde İbricic, Misimovic'ten daha fazla yarar sağlar bence.​

Daha öncede söylediğim gibi, Hagi 4-3-3'ten vazgeçmeyecek. Stoper ve orta sahaya da oyuncu isteyecektir bence. Muhtemelen Hagi'nin kadrosu böyle olur.

- Ufuk -

- Sabri - Neill - Transfer - Hakan -

- Cana -

- Transfer - İbricic -

- Pino - Baros - Arda -

Hagi için fizik-mücadele önemli. O yüzden İbricic gibi mücadeleci oyuncular Hagi'nin sisteminde iş yaparlar.

25 yaşına gelmiş hırvat liginde yaşayıp giden bir oyuncu ile, Bosna Hersekin en iyi oyuncularından biri olan Bundesliganın en önemli oyun kurucularından ve asist kralı olmuş bir adam var.Futboldan anlamıyosan wikipediaya bak.

benimde icimde ibricic elimizde batlicakmis gibi bir his var ama uamrim ben yanilirim:(

tabi tabi orası öyle hatta sutları da daha etkılı ama ben tarz olarak diyorum forvet arkası,golcü,kıvrak değil,ülkesinde başarılı,vs. vs. birebir özellik olarak demiyorum

Bizim arka ortasaha bölgesine mutlak suretle mükemel bi adam almamzı şart yapacimız transferlerden en çok bunu merak ediyor ve bekliyorum gerçektn toplu topsuz oyunda oyunun yönünü değiştime işindie bu işin ehli biri gelirse ibricic bnce ii işler yapar

renktaş kagıt üzernde bakarsan haklısın ama burası türkiye herkes oynayamıyor burda birçok dış sebep var kan uyuşmadı diyelim artık ne diyecğiz başka...hem şöyle düşün cok ihtiyacı olan zamanlarda bile hagi onu düşünmedi.afedersin deli mi bu adam her olumsuz skor onu da fazlasıyla yaralıyor sonucta sorumlu o

Daha öncede söylediğim gibi, Hagi 4-3-3'ten vazgeçmeyecek gibi. Stoper ve orta sahaya da oyuncu isteyecektir bence. Muhtemelen Hagi'nin kadrosu böyle olur.

- Ufuk -

- Cana -

- Transfer - İbricic -

- Pino - Baros - Arda -

Hagi için fizik-mücadele önemli. O yüzden İbricic gibi mücadeleci oyuncular Hagi'nin sisteminde iş yaparlar.

Hagi sezon sonu zaten gidecek. Adnan Sezgin istedigi transferleri yapar.

Ayrica gitsinde, iyi bir teknik direktör isigi alamadim.

ibricic tek basina 70 puana dokunurmus

oyle diyolar reis ne dersin:)

Valla normal sartlarda imkansız derdimde; Galatasaray bu, en kötü durumlardan bile kendine hep basarı cıkarıyor. Herhalde bunun icin fanatikliginde ötesine gecmis bir Galatasaraylı oldum cıktım :)

Daha öncede söylediğim gibi, Hagi 4-3-3'ten vazgeçmeyecek. Stoper ve orta sahaya da oyuncu isteyecektir bence. Muhtemelen Hagi'nin kadrosu böyle olur.

- Ufuk -

- Cana -

- Transfer - İbricic -

- Pino - Baros - Arda -

renktaş 1.si transfer yazdıgın yerleri tam anlamıyla dolduracak türk futbolcu alamayız cok para isterler çünkü 7 yabancı oluyor...2.si bence 4-3-3 değil değişik bi versiyonu olan 4-5-1 yada 4-2-3-1 düşünüyor hagi...3.sü pinonu yerine (adam gibi duracaksa) volkan sen alınmalı çünkü bursa artık onu daha kolay satabilir...4.sü stoper - b2b - forvet - volkansen - ibricic ( ocakta yönetm bu kadar adam alırmı o da muamma :)))

Topa koşmayalım topu koşturalım artık.Barcelona orta sahasında hangi oyuncu BAM kadar topa koşup pres yapıyor?

Yönetim İbricicle felan uğraşacağına önce adam gibi işi bilen bir teknik direktör getirsin.Takımdaki işe yaramaz adamları postalasın (H.Balta,Servet,Ali turan,G.zan,M.sarp,Barış özbek,Serdar özkan,Mehmet Batdal.)

Misi dönsün.

Sonra Transferlerde bu yol izlensin.

Yedek ön libero

-Çift yönlü teknik mücadeleci top kullanan orta saha(aynısından bir yedek daha)

-Barosla rekabet edebilecek bir Forvet

-Keita patlayıcılığında bir Sağ açık.

-Stoper(yabancı) + Potansiyelli bir türk yedek.

Başarılı olamazsak Elano Blumer geri dönsün.Ahada en büyük sözü söyledim, yemin sayılır.

Kaleyede Serdar Kulbilge transferini bekliyorum. Sonra bir veya iki santrafor ve bir merkez orta saha.

Ha olursa birde Yehven Konoplyanka :b5:

şampiyonluga giden bi takımda ve mutlu gelirmi sence :D emana ledesma tamamdır ama annan da b2b değil bence DMC renktaşş..ayrıca ledesmaya bırkac buyuk takım talıpmiş
Valla gelsinde renkdaş nasıl gelirse gelsin ya hayranım selçuğa ya süper bir futbolcu bnce ayrıca annan konusunda biraz haklsın aslında değiştireyim o zaman jenas diim ((:

renktaş 1.si transfer yazdıgın yerleri tam anlamıyla dolduracak türk futbolcu alamayız cok para isterler çünkü 7 yabancı oluyor...2.si bence 4-3-3 değil değişik bi versiyonu olan 4-5-1 yada 4-2-3-1 düşünüyor hagi...3.sü pinonu yerine (adam gibi duracaksa) volkan sen alınmalı çünkü bursa artık onu daha kolay satabilir...4.sü stoper - b2b - forvet - volkansen - ibricic ( ocakta yönetm bu kadar adam alırmı o da muamma :)))

Stoper takviyesi yapılmasına gerek yok aslında, yeterki orta sahaya tempolu, mücadeleci ve pasör bir adam alınsın. Volkan Şen'e gelince, 4-3-3'ün kanat oyuncusu değil bence.

Ibricic'in Hajduk'ta son attıgı gol. Diger golüde bir diger önerim olan Marin Tomasov atmıs. Daha yeni gördüm bende.

[video=youtube;K0mLPHn54yo]https://www.youtube.com/watch?v=K0mLPHn54yo[/video]

Stoper takviyesi yapılmasına gerek yok aslında, yeterki orta sahaya tempolu, mücadeleci ve pasör bir adam alınsın. Volkan Şen'e gelince, 4-3-3'ün kanat oyuncusu değil bence.

bencede 4-3-3 ün kanat oyuncusu değil renktaş ama yazdıgımı okursa hagi 4-3-3 düşünmüyor bence

Topa koşmayalım topu koşturalım artık.Barcelona orta sahasında hangi oyuncu BAM kadar topa koşup pres yapıyor?

Bize ne arkadaş Barcelona'nın orta sahasından, yemişim onları. İki senedir Barcelona diye diye gına geldi artık. Eğer başımızda Frank Rijkaard olsaydı hala bu oyun sistemini uygulamaya çalışırdık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt