Şenol Güneş 26 Kişilik Nihai Kadroyu Açıkladı

Mahmut dorukhan var salih emre kilinc yok haa? Adaletine tukureyim

Skandallarla dolu bir kadro listesi. Şenol Güneş artık yorumcu olarak devam etmeli

Emre Kılınç, Salih Uçan, Hakan Arslan, Adem Büyük, Muhammet Demir aday kadroya alınmayacak isimler değildi. Dorukhan, Mahmut ne oynadı mesela bu sene? Cenk ne oynadı da alacaktın? Cengiz bile şüpheli, doğru dürüst oynamadan geliyor. Hadi onu takımın yıldızıydı diye alırsın. Diğerleri ne?

Moral-motivasyon anlamında, aday kadroya girenler için olumlu, giremeyenler için olumsuz oldu bu zamansız açıklama...

Yani güncel durumda;

Bizden Halil ve Kerem, BJK tan Dorukhan ve Rıdvan, Göztepe' den Halil' in olumlu,

Bizden Emre Kılınç ve Emre Akbaba, Malatya' dan Adem' in ise olumsuz etkilenmesini muhtemel görüyorum...

Ademin yapacagi en guzel sey bizim macta ilk 10dk da penalti kirimizi yaptirip bjkyi sampiyon yapmamak. Ozaman senola guzel bi cevap vermis olur bence
Çok mantıklı aslında. Maçtan sonra da niye böyle oldu diye sorarlarsa milli takıma alınmamanın moral bozukluğu ile ne yaptığımı bilemedim dese iyi kapak olur :D

Caner'in olmamasına çok çok sevindim
Adam tayfa azalarak bitecek darısı Burak'ın başına

Ayrıca kerem ve Halil'in olması da bizim adımıza süper
Artık kimse, GALATASARAY oyuncu vermiyor geyiği yapmaz

Keşke Mahmut yerine hamsilerden berat'i alsaydik.

Emre kılıç'a da yazık olmuş.

Berat niye bu kadar tutuluyor. İzlediğim maçlarda kazma bir futbolcu. Bizde olsa her maç sövülür.

Orta saha

Okay
Mahmut
Taylan

Dorukhan
Orkun
Ozan

Irfan
Çalhan
Yusuf

Gibi bakmak lzm. Bunlar bölge adamları. Okaya bir sey olsa o bolgede orijin bir adam yok. Mahmut belki o yuzden tercih edilmistir bilmiyorum. Belki dorukhan lüzumu halinde o bolgeyi idare eder deyip mahmutu çıkarır kadrodan.

Mahmuta ne gerek vardı salihi veya emre akbabayı Hakanı alsaydı demek çok farklı adamlari tercih etmek oluyor. Belki berat tercih edilebilirdi.

Garip 1 şekilde caner yok bu arada. Yeni dikkatimi çekti.

Herhangi bir sakatlık olmazsa Gökhan-Mahmut-(Kerem/Halil A./Abdulkadir/Efecan dörtlüsünden biri) ve bir kişi daha çıkar. Salih ve Ademe büyük ayıp yapılmış ama en rezil karar Rıdvan. Git Uğur Çiftçiyi al daha iyi

Rıdvan Yılmaz kim kardeşim ? Nskala davarını bile kesemeyen yeteneksizin teki. Ne işi var Avrupa Şampiyonasında.
Dorukhan Abdulkadir falan 1 senedir piyasada yoklar götürüyorsun ama grup maçlarının hepsine çağırdın Kılınç yok! Dorukhandan iyi durumda en az 6-7 futbolcu var bu nasıl adalet.

şenol da anca bu sabah öğrenmiştir kadroyu, kızmaya lüzum yok.

Yuh, ayrıca Salih, Berat, Emre Kılınç ve hatta Hakan Arslan nerede? Ezbere kadro.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt