Şenol Güneş 26 Kişilik Nihai Kadroyu Açıkladı

kerem aktürkoglu aslan parcasi kendini göster kocum
her türlü destekliyoruz reisi

Halil’in o istatistikleri büyük takımlardan birinde oynarken yapsa çıkmazdı bence yanlış karar. Diğer 3 oyuncuya katılıyorum.
büyük takimlardan birine giderse her zaman kadroda olur. 9 gol 13 asist anadolu takimindan milli takima gitmeye yetmiyor belli ki.

Bay Güneş tahminlerimle doğru orantılı aklın yolu ışığında hareket edip seçimlerini yapmış. Kendisini tebrik ederiz. Yalnız şu geriye kalan formu form çaylarıyla eşdeğer olan evlatlarını turnuvada minimum sürelerle oynatırsa seviniriz!!

Halil akbunara büyük haksızlık yapılmış dorukhanı kesmemek için yedi adamı şenol güneş

en iyiler seçilmiş durumda gördüğüm kadarıyla.

Dorukhan belki olmayabilirdi ama belli ki güveniyor. sonuçta bu heriflerle antrenman yapan kendisi.

Hakkımızda hayırlısı olsun, kadroya da hocaya da güveniyorum. Sonuna kadar gitmeyi hak eden bir ekip var

Halil ligdeki en iyi performanslardan sergileyen yerliydi. Mahmut da faydali olabilirdi yaslandigimiz maclarda.

Abdül ve Enes gitseydi kimse aramazdi muhtemelen.

Keremi forvete yazmislar ortasahada goremeyince zimbaciya kufuru basiyodum az daha

Halilin bir halt yapamayacağı belliydi isabet olmuş en azından keremin de bir rakibi eksildi

Omer reisi almamasiyla kalpleri tuzla buz etsede taylan hamlesiyle sevindirdi şenor hocam :tbr:

euro 2016 grup aşamalarına çok benzeyecek bir grup dönemi geçireceğiz gibi

Euro 16 da hocayı sattılar resmen ya. aklıma geldikçe sövüyorum.

Çakal 1 grup yok şimdi.

Daha ne yaptığını bilen, daha sistemli, oyundan kopmayan, kondisyon olarak düşmeyen bir ekip var.

Halil herhalde sakatlıktan çıkarıldı.

Tahmin ettiğim gibi dünkü maçta takımdan çıkarılabilecek topçuları denedi

Geri
Üst Alt