Şenol Güneş: "Çay molası da verilsin!"

Aleyhlerinde bir tane bile hata olmadigi icin ve illa ki hakem vb dissal bir sey aradigi icin buraya zuhur etmis sozleri

komedi diyebiliriz

yakinda bu bahanesi de kalmayinca ciddi ciddi lehlerinde hakem hatasi olmamasina sitem edebilir zira alismis kudurmustan beterdir

Tiner molası

DHixdb-WsAEsPTM.jpg

2 sene biz ortada yokken bedavadan şampiyon oldunuz bu sene anca böyle her hafta ağlayacaksınız.

Geçen hafta yenerken su molası iyidi ama demi :) neyse konuşmaya deymez bile bukadar ezikliği.

bunlara had bildirmek lazım. anadolu takımları cekinmesin saldırsın. yaslanırsalar kaybederler.

Sudan sonra çay geliyor aklına, vizyon bu kadar

Bu adam kadar sonradan görme ve parayı-şöhreti kaldıramayan bir adam daha görmedim.

Bursaspor ve Trabzonspor büyüklüğünde bir camiayı çalıştıran adam neden bu kadar ağlar ve kasılır ilginçtir.

Yıllarca içinde biriken ezikliği dışa vuruyor 3 senedir. Resmen Trabzon'dayken şu İstanbul takımlarından bir tanesine kapak atayım her maçtan sonra ağlayacağım demiş.

Başka bahanen mi kalmadı Şenol? Yakında ceza sahası orta sahası çizgilerine falanda laf atmaya başlar bu.

yönetimimiz bu herifin ayak oyunlarının farkında değil mi ? maç her zaman sahada kazanılmaz. lobimiz sağlam olmalı biz de yumruğumuzu masaya vurmalıyız yoksa tinercileri kollar bizi doğrarlar.
hakkımızı yedirmemeliyiz. şenol güneş şimdiden kendisine yol yapıyor

-Duk.Cimbom ayağa kalktı.
Orası daha belli değil. Kayseri maçı güzeldi ama yalan rüzgarı da çıkabilir. Henüz tam olarak güvenemiyorum. Birkaç maç daha böyle devam etmeleri lazım. Bir de başımızda özbekler varken onca transfere rağmen insan o kadar da emin olamıyor. Zaten bu transferleri özbek aklının yapabileceğine ihtimal vermiyorum. Transferleri kim yaptı ben onu merak ediyorum.

Ya o değil de "çay harareti alır" lafı tam bir şehir efsanesi değil mi ya, bu sıcakta kaynar su mu içilir

Geri
Üst Alt