Şenol Güneş: "Doktor geldi, 'Açılma var hocam' dedi, dikiş atma mı diyecektim?"

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
senol-gunes-doktor-geldi-acilma-var-hocam-10807411_9198_m.webp

Şenol Güneş, "Doktor geldi, 'Açılma var hocam, dikiş atmamız iyi olur' dedi. Ben 'Atma' mı diyecektim. Göremiyorum ki. Tansiyonum 19 yükselince hastaneye kaldırdılar" dedi.

Olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş maçında kafasındaki yarık tartışma konu olan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in hastaneye götürülmesi konusunda ilginç bir iddia gündeme geldi. Sağlık konusunda titiz olan Şenol Güneş'in soyunma odasındaki tedavide tansiyonun 19 olması nedeniyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Deneyimli çalıştırıcı o günden bu yana her dost ortamında gündeme gelen yarık hadisesi ile ilgili yakın dostlarına da dert yandı

"GÖZÜM KARARMIŞ, TANSİYONUM 19"

"Kafamın üstünde nasıl bir yarık olduğunu nasıl göreyim?" diyen Şenol Güneş, o anda yaşananları da özetledi.

Şenol Güneş'in o maçtan bu yana gündemden düşmeyen başındaki yarıkla ilgili yakınlarına, "Benim numara yaptığım, tiyatro yaptığım söyleniyor. Günahtır ayıptır. Benim başımın üstünü görmem mümkün değil. Doktor geldi, 'Açılma var hocam. Dikiş atmamız iyi olur' dedi. Ben 'Atma' mı diyecektim? Göremiyorum ki! Benim gözüm kararmış. Yüzüm benzim sararmış. Korkmuşum... Tansiyonumu ölçmüşler. Tansiyonum 19. "Hastaneye gidelim, iyi olur dediler, ben de korktum, hastaneye gittim" dediği öğrenildi.

Haberler.com

Hakli, ben o gun tiyatro oldugunu dusunmustum ama cok pisman oldum. Senol Gunes Turk futbolunun degerlerindendir. Gecmis olsun.

Fenerbahce'nin yine yaptigi yanina kaldi.

Özetle korktum, sahadan çekildik demiş. Hastaneye götürülüş şekli asıl tiyatro zaten. "Tiyatrocu Şenol" diye bağırdım pazar günü ve gram pişmanlık duymuyorum.

Bu mevzu çok uzadı bizi ilgilendirmez bizim için en kritik olay şu an için oynayacağımız Akhisar maçıdır ...

O mütüş dakikaları yâd edelim mi a dostlar?​

Cok gereksiz uzatildi bu olay (bizim isimize geldi tabi ). Yeter artik birakin FBJK

maçın üzerinden neredeyse 1 hafta geçince mi tansiyonun 19 a çıktığı akıllarına gelmiş ?

bunu ilk gün söyleselerdi herkes inanırdı artık kimse inanmaz.

bir numara çektiler numara ellerinde patladı şimdi çevir kazı yanmasın...

tabi beşiktaşlıların numara çekmesi fenerbahçelilerin suçsuz olduğunu göstermez ama orası ayrı konu.

Özetle "Kandırıldım" demiş.

Tiyatrocuya geçmiş olsun dileklerimizi sunar son perdesinin kapandığını bildiririz.

Hakli, ben o gun tiyatro oldugunu dusunmustum ama cok pisman oldum. Senol Gunes Turk futbolunun degerlerindendir. Gecmis olsun.

Fenerbahce'nin yine yaptigi yanina kaldi.
bjk yi devre dışı bıraktığımızı göre artık gerçek düşmanımızla uğraşabiliriz

Senol Günes'in medyadaki 3-5 soytariyi ciddiye alip istifa etmesi cidden komik olur.

Terim koydukça komple herşeyleri değişiyor bunların

Standart "suçu bilinmedik birine atayım da karizmam çizilmesin" çabası.

İyi dikememişler kafayı herhalde hava kaçmış biraz içeri dönüp dönüp bu muhabbeti açıyor ...

Geri
Üst Alt