Haber Şenol Güneş: "Eren Elmalı'yı isteyen takımın oyuncuya teklif yapması doğru değil"

Almayın oğlum almayın şu hamsi beyinli adamlardan topçu , isterse dünya yıldızı olsun almayın, çöplerini itelerken bile sevimsiz olabilen değişik bir yaratık bunlar.

Satmayın o zaman.O parayı başka 1 oyuncuyu alırken kullanırız..

Bu adam en büyük düsmanlarimizdan birisi

seni gidi bunak.

Senin neslin kapandi

Yillarca uefa kupasini Alan ekibimizden nemalandin !

Bursasporu calistirirken bize karsi kupa macinda ne kadar vasat bir hoca oldugunu tescilledin..!

Trabzon'la arayı bozmak için bütün mikserleri devreye soktular. Oyuna gelinmemeli.

Bu çakma flazofamı konuşayım bizim transferde beceriksiz yönetimemi konuşayım bilemedim..
Yeter arakadaş yeter adam gibi transfer yapın..Dua edin takım iyi gidiyor.Şu iyi gidişte Bir gram fark yaratamıyorsunuz..

Elalemin çöpünü bu kadar arzulamamak lazım

Öyle bir şey yaptıysa bizim yönetim hatalıdır.

TS ile olumlu ilişkiler vardı bozulmasını istemem.

Öyle bir şey yaptıysa bizim yönetim hatalıdır.

TS ile olumlu ilişkiler vardı bozulmasını istemem.
ts ile olumlu ilişkimiz yok, bunlar ile iletişim kuramazsın. bazen fb nefretleri sayesinde benzer görüş paylaşıyoruz o kadar. yoksa bizden de ayrı nefret ederler. eren'i de hiç sevmiyorlar yoksa zaten hiç oralı olmazlardı.

hatalı bir şey de yok zaten başkanlar düzeyinde görüşme gerçekleşiyor, sorun sadece ödeme şekli. sanki adamı satmak istemiyorlar da biz zorla almaya çalışıyoruz.

Geri
Üst Alt