Şenol Güneş: ''Galatasaray'dan iki kez teklif aldım''

Fenerbahcemiz sampiyon olmaliydi demistik bu tinerciler olacagina

Bu adamı düzgün efendi beyfendi olarak bilirdim taki konya-bjk macında yedek kulübesinin hemen arkasında maçı izleyene dek.

Bu kadar çirkef herşeye itiraz eden küfreden söven seyircileri kışkırtan bir adam görmedim. Hatta 1-vitor 2-şenol. O yüzden bu adama karşı görüşüm 90 derece değişti.
İyi kide bi şampiyon oldu. 40 gün 40 gece cıkıp demeç verecek bu gidişle

Diğer şampiyon hocalar çıkıp ne kadar konuşuyorsa bu da öyle.

Sahadışı hareketlerini de olağan buluyorum, bunları yapmasa, itiraz etmese başarılı olamaz. Türkiye'de son yıllarda yerli hocaların şampiyon olmasında bir faktör de bu zaten. Dünyada da işler böyle yürüyor, Simeone, Mou, Wenger, Klopp, Pep yapınca sıkıntı yok Şenol yapınca oouuvv.

Fazla konuşmasa güzel adam. Sağda solda diil oyuncularıyla konuşsun motive etsin.

adam her oyuncudan maximum verimi alıyor
net cok iyi hoca

şike muhabbetlerinde çok konustuğu türk futbolunun nasıl bi batak olduğundan bahsettiği dönemde çekecekti elini eteğini hagi gibi bir akademi kurup orada takılacaktı. haddinden fazla yararı olurdu. özellikle son bir yılda antipatik gelsede cidden iyi hoca dahası iyi bi eğitimci.

Karı gibi sürekli vır vır vır

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Ne böyle bi teklifin yapılmış olmasında ne de Hoca'nın bunu açıklamasında bi sakınca görmüyorum. Keşke olsaydı. Hatta keşke şu an olsa, ama böyle bi ortamda bırakıp gelmez.

Geri
Üst Alt