Şenol Güneş: "İlk 11'in tamamının yabancı olmasını doğru bulmuyorum"

bjknın o ağlak havasından halen kurtulamamış. milli takıma gitti halen ağlıyor
Tencere kapak misali çok iyi bir uyum sağlamıştı Beşiktaşla ağlama konusunda.

Trabzondayken de ağlıyordu ama Beşiktaşa gelince kelebek gibi açılmıştı Şenor bambaşka bir ağlama seviyesine ulaşmıştı. Şimdi de hâlâ sürdürüyor bunu.

sent via GSC

Bir kişi de çıksın desinki x yabancı olunca şu oluyor o yüzden y yabancı olsun.

Tarihimizde ilk kez bu kadar adam yolluyoruz dışarıya hala laga luga yapıyorlar.

Cikip tribündeki yabancilar takimlarimizin simdiki maadi durumunda agir geliyor, ve lüks dese neyse az olsada haklilar derim. Tribündeki yabancilar ortalama ilk 11e yakin olan türkler kadar rahat, veya daha cok maas aliyordur.

Bunun yüzünden sayiyi 12 ye düsürüyoruz ve hepsi kadroya alinabilir deseler, belki 100% luzumlu olmasa bile planli birsey yapiyorlar derdim.

Ama böyle birsey olmuyor. Anca gönlûm 7-8 yabanci istiyor, 14 yabanci fazla geliyor yada 8+4+2 olsun diyorlar ve adam gibi sebep sunmuyorlar. Resmen dertleri menajerlere ve türk oyunculara para yedirmek

Kendisi Avrupa'da kariyeri boyunca en başarılı dönemini yaşadığı sene ki maç kadrolarına göz atsın en fazla 3 tane Türk futbolcu oynatmıştır Kadrosunda daha iyi yabancı topçu olsa tercihi yabancıdan yana olurdu.

Koskoca Milli takım hocası Türk futbolunun sınırlarla kalkınabileceğini sanıyor!

Böyle giderse bizden hiçbir şey olmaz.

Seneler sonra yerli oynatma zorunluluğu olmadığı için kulüpler oyuncu transferinde artı'ya geçmiş.
Yerli oyuncular formayı alamayacağını bildikleri için kendilerini geliştirmek zorunda kalmış.
Ligde;küçük takımlar,buyuk takimlara karşı kolay kolay puan vermez olmuş.

Daha ne istiyorsunuz?
Sırf bir kaç tane yerli manager kesesini daha çok doldursun diye futbolumuzun gelişimini neden engelliyorsunuz?

Ben de A MT hocalarının bir seneden fazla ve senelik 3 milyon gibi sözleşmelerle göreve getirilmesini doğru bulmuyorum. Ne yapacağız şimdi kanka?

1565380292584.webp
1565380310766.webp

Ekli dosyalar

• 1565380292860.webp
    1565380292860.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 6
9 olabilir ama 11 olması doğru değil, neden ? Çünkü öyle.

Bu adam Türkiye milli takımının hocası ve Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi 3 hocasından biri olarak kabul ediliyor, başka söze gerek yok. Sonra ülke futbolu neden gelişmiyor vs.

Çık düşüncenii anlat, altını doldur, mantık çerçevesinde düşüncelerini bina et kamuoyuyla paylaş. Katılmasak da düşüncesi böyle der saygı duyarız ama ortada fikir falan yok.

ŞL maçına neden 11 yabancı çıktın lan zımbarator?

Geri
Üst Alt