Şenol Güneş İstifa Etti ve Beşiktaş Yönetimi Olağanüstü Kongre Kararı Aldı

Ahmet Nur Çebi anasını ağlattı ortalığın. İğrenç herif. Galatasaray nefreti öfkesi bitirdi adamı.
Şimdi de yüzlerce taraftar gözaltına alınmaya başlanmış. Zavallı adamlar kitlesel tepkinin kurbanı oldu. Umarım tutuklanmazlar.

Umarım tutuklanırlar. bilinç sahibi olmayan embesil sürüsünün sırf etrafındaki küfrediyor diye onlara eşlik etmesi masum bir konu değil

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onlar için de üzülmeyelim yav. BJK taraftarı yönetiminden, profesyonelinden çok mu iyi sanki? Kitlesel-mitlesel, kudurmuşçasına küfretmeselerdi, sürünsünler; bize na?!..
Ben empati kurdum. Galatasaray tribününde böyle bir küfür organizasyonu olsa belki ben de küfür ederdim.

Bjk seçiminde seçilmesi en güçlü adaylardan olduğu söylenen Hasan Arat, Koçların yakın dostu ve ortağı imiş.

F7v2hFeXIAAWTjB

Kayyum yönetimine talibim..

Ben empati kurdum. Galatasaray tribününde böyle bir küfür organizasyonu olsa belki ben de küfür ederdim.
Başka bir taraftan empati kuralım şimdide. Mesela ben senin yorumunu beğenmesem burada ana avrat sövsem, ardından buradaki herkes benim gazıma gelip ana avrat sövmeye başlasalar? Sonra da herkes teker teker ceza yese forumdan atılsa bize üzülür müsün?

Başka bir taraftan empati kuralım şimdide. Mesela ben senin yorumunu beğenmesem burada ana avrat sövsem, ardından buradaki herkes benim gazıma gelip ana avrat sövmeye başlasalar? Sonra da herkes teker teker ceza yese forumdan atılsa bize üzülür müsün?
Bence aynı şey değil.
Bu kitlesel olay. Galeyana gelmedir. Kitle psikolojisi. Bizim statta da olabilirdi. Belki bakana etmedik ama hakemlere çok ağır küfür ediliyor. O insanlar bakan olduğu için değil insan olduğu için gözaltına alındı yasalara göre. Yasada hakeme küfür serbest, bakana değil diye bir şey yok. Tribündeki salaklar hakeme küfür etmek gibi düşünüp etmiştir. Bana kalırsa son haftalardaki açıklamaları yüzünden bu yaşananlara zemin hazırlayan Ahmet Nur Çebi'nin gözaltına alınması lazım. Adam provoke etti kitleyi.

Şenol açıklamalarıyla taraftarı delirtmiş, başka açıklaması yok. Salak saçma açıklamalarıyla taraftarı şizofrenik, psychedelic bir evrene sokmuş. Demirspor'dan 4 yediniz, Trabzon'dan 3 yediniz hakemlik ne var, Galatasaray'la ne alakası var da bizi federasyonla yan yana getiriyorsunuz. Mantık terk etmiş bunları.

Geri
Üst Alt