Şenol Güneş: "Kral evde de sokakta da kraldır, ben de hem evde hem sokakta Şenol Güneş'im"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
img_6929-jpeg.webp
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, teknik adam olarak güzel oyun ve iyi sonuç istediğini söyledi. Bordo mavili ekipte kötü sonuçların ardından konuşan Güneş, "Ben şimdi buradayım, büyük bir camianın yetkilisi ve sorumlusuyum. Bir görevim var, onu taşıyorum, rol yapmıyorum. Ben ne isem hep oyum. Sokakta da yaylada da her yerde aynıyım. Dolayısıyla hiç öyle bir rahatsızlığım yok. Kral evde de sokakta da kraldır. Ben de hem evde hem sokakta Şenol Güneş'im." ifadelerini kullandı.

Soru: "Dolu dolu bir hayatınız var. Kitabı olsa, adı ne olurdu?"

Şenol Güneş: "Adı güneşle ilgili olur sanırım. Çünkü güneş doğuyor, batıyor. Güneş çıkınca yıldızlar görünmüyor. Akşam batıyor, gündüz aydınlanıyor, yeni bir dünya başlıyor. Güneş hakim olunca bulutlar daha net, güzel görünür hava. Erken güneş doğunca sen de erken hayata başlarsın. Güneş battıktan sonra hayat vardır ama karanlığa düşersin. Aydınlık, karanlık. Çok mesajlar verir yani." (Trabzonspor Dergisi)

bu herif ile 2002 dünya kupasında "düğün sahibi" diye dalga geçilince kendini bu tarz işlere verdi.

kim bu adama filozof dediyse en büyük kötülüğü yapmıştır bence.

Senden kral değil ama ancak iyi bir soytarı olabilir Şenol!

"Adı güneşle ilgili olur sanırım. Çünkü güneş doğuyor, batıyor. Güneş çıkınca yıldızlar görünmüyor. Akşam batıyor, gündüz aydınlanıyor, yeni bir dünya başlıyor. Güneş hakim olunca bulutlar daha net, güzel görünür hava. Erken güneş doğunca sen de erken hayata başlarsın. Güneş battıktan sonra hayat vardır ama karanlığa düşersin. Aydınlık, karanlık. Çok mesajlar verir yani."
5368.jpg

Cengiz Güneş: "Adı güneşle ilgili olur sanırım. Çünkü güneş doğuyor, batıyor. Güneş çıkınca yıldızlar görünmüyor. Akşam batıyor, gündüz aydınlanıyor, yeni bir dünya başlıyor. Güneş hakim olunca bulutlar daha net, güzel görünür hava. Erken güneş doğunca sen de erken hayata başlarsın. Güneş battıktan sonra hayat vardır ama karanlığa düşersin. Aydınlık, karanlık. Çok mesajlar verir yani." (GSCimbom)

Benim de hayatıma yön verirken ilham aldığım bir sözdür. Bir diğeri ise "dam üstünde saksağan, vur beline kazmayı" dır.

Hocam GROK'un ayagana uymus hemen filozofca konusmus.

Geri
Üst Alt