Şenol Güneş Resmen Beşiktaş'ta!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şenol Güneş kişilik olarak iyi bir insan dogru bildiği seyleri acik acik söylüyor ve iyi niyetli ama hic bir zaman Winner bir hoca olamadi. Bizim Hamza hocanin biraz yasli ve tecrubeli hali kafa olarak benziyorlar gibi. Belki goze hoş gelen futbol oynatir ama son haftalarda şampiyonluk icin bizimle yarisirsa hic sansi kalmaz:)

★★★★

"Şampiyonluk görmedim, şampiyonluk istiyorum."

şike çok tatlı dimi şenol

bir de bunlar için arenada şampiyon diye pankart falan açıldı bu sene yapılanlar vs bunlar hak ettiğini bulmuş. hamsiler ne diyor acaba

Trabzonlular da bir alem. Şenol Hocaya saydırıyor.

Hani şu "2010-11 şampiyonu Fenerbahçedir" diyen Ersun Yanal'ın hocalık yaptığı Trabzonspor'un taraftarı... :red:

Amma övmüşsünüz yahu görende bişey zannedecek.Adamın daha lig tarihinde şampiyonluğu yok sanırsınıki Mourinho geldi.

yakistiramadim senol günese besiktasa gitmesine cok farkli konusuyordu bu sike olaylarinda nasil ikna oldu gercekten money talks mi senol hoca?

senol gunes bu karariyla bende cok buyuk hayal kirikligi yaratti.

sen o kadar dik dur $ike surecinde ve ondan sonra git en buyuk ikinci $ikeci besiktasla anlasma yap.

yazik.

maalesef bir kere daha her seyin para ve insanlarin gozunde basari kazanmak oldugunu goruyoruz.

yazik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt