Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Arena | 41.461

Ben futbol seviom, eskiden fenerliydim şimdi galip gelen takımın arkasındayım, rüzgar nereden eserse.

Ben futbol seviom, eskiden fenerliydim şimdi galip gelen takımın arkasındayım, rüzgar nereden eserse.

Dansözsün yani , forumda dansözleri çok seven bir renktaşımız var tanış istersen @Yasin Murhan

248anigif7.gif

Son düzenleme:
Cw0urTnXcAAGf5U.jpg:large

Konya Torku Arena ve Bursa Timsah Arena'dan daha geride bir stadyum tam Trabzonspor taraftarına layık.

Harbi çok kötü. zaten bunlara yakışacak bi stad yeter artar bile.

Genelde yeni stadlar hep aynı tarz, vodafone'da böyle konya'da böyle bir tek bursa biraz daha değişik duruyo kale arkaları.

Onun dışında yeni yapılan stadların hiç biri TT Arena'nın yanına yaklaşamaz, bizim ki avrupada ki stadlar gibi bu ülkede en değişik stad. Dış cephe tamamlansa mükemmel.

Şakamısınız lan siz. Bursadan kötü stadmış. Sizin stada bakın önce. tS nin stadi türkiyede en iyisi bjk ile beraber.. kıskanclığında bukadarı.IMG_0306.webpIMG_0310.webp

Normal bildiğin stad işte nesi kötüymüşde burda gelip abartıosunuz. Türkiyede güzel stadlar yapılıyor diye sevineceginize..

Senin tanımın ne? Hadi göster bi resim :d sizin stad fenerin eski ucube stadından bile kötü ;)

Geri
Üst Alt