GSCimbom
Şenol Güneş: "Tolga, Muslera kadar iyi"
Alper Altun

Şenol Güneş: "Tolga, Muslera kadar iyi" Sayfa 2

Alper Altun ·

Cevap
46
Okunma
2,4K
Sayfa
2/3
Ulan geçen sezonki içeride 1-0 kaybettiğimiz Beşiktaş maçından gülerek çıkmamı sağlamıştı Tolga. Beşiktaşlıların top her Tolga'ya gelişinde "Yapmaaaa, yapmaaaa! Vermeyin lan Tolga'ya!" diye bağırışlarının bizdeki karşılığı "Ver abi Muslera'ya. Hehhh bravo." şeklindeydi. :asd22:

Türkiye Dünya üçüncüsü olduğunda buna köylü , prestij yoksunu falan diye eleştirenler olmuş ve milli takımdan gönderilmişti , o dönem bu eleştirileri yapanlara karşı çok ağır konuşmuştum , özür dilerim.

Bir takım hocası bu kadar ağlak olmamalı , başkanının ağzından yalama demeçler vermemeli.

Muslera, Neuer var da ben mi oynatmıyorum dedikten sonra demiş bunu bir de :asd22:

Tolga gücenmesin diye toparlamaya çalışmış hemen ama pek başarılı olamamış tinerci reis :asd22:

Uçucu madde olarak tanımlanan tiner bağımlılık yaratır, baş dönmesi ve baş ağrısı yaratır, denge bozuklukları yaşatır, uzun süreli kullanımda beyinde kalıcı hasarlar bırakabilir, işitme ve görme kayıpları ortaya çıkar, kalp, solunum yolu ve kan hastalıklarına yol açabilir, özellikle ileri yaşlarda kalp krizi, solunum durması gibi büyük tehlikelere maruz bırakabilir.

Aman Şenol Hocam dikkat, severiz seni ;)

02e00067bd0456887c19aad302b1d14a.jpg

Bütün yazıyı okudum ve ne sorun var? Adam,Tolga kötü kaleci mi diyecekti?Elimizde adam olmadığı için mecburen mi oynatıyorum diyecekti?(aslında birr nevi böyle söyledi Neuer örneğinde)
Fakat geçen haftaki açıklamarı mantiken çok hatalıydı(eçen yıl Muslera daha çok hatalı gol yemişti)

Aslında her aklı selim insan gibi o da böyle birşey demeyecekti de 'sanki elimde Neuer,Muslera mı var?' diyince pot kırdığını anlayıp kıvırdı malesef.

Geri
Üst Alt