GSC Portal Şenol Güneş, Yarsuvat’a Patladı! “Şimdi mi geldi aklına?”

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör

bursasporda_senol_gunes_basin_toplantisi_yapti.jpg

Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş, Özlüce Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Haberin Devami GSC Portal'da

Kişiliksiz, Omurgasız adamların aksine her daim dik duruyor Şenol hocam. Yarsuvat Galatasaray başkanı olduktan sonra aklına geldi sanırım Feneri savunmak.

Galatasaray'da bile böyle dik duran yönetici yok.

Helal olsun Şenol hoca.

yalaka baskan istemiyoruz

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Doğru söylüyor da hiç bunların tvde konuşulup, tartışıldığını gördünüz mü, tabiki hayır. Doğru olanın gündemde tutulmadığı, haysiyetsizliğin desteklenip konuşulduğu bir ortamda malesef doğru yerini bulmuyor.

Herkes Şenol Hoca kadar dürüst ve karaterli olsaydı, inanın dünya çok daha güzel biryer olurdu.
Şuanki başkanımdan ötürü utanıyorum.
Bu camiaya yakışan bir başkan değil kendisi.

bursaspor klübü teknik direktörü Galatasaray forumunda başkana karşı bu kadar korunuyorsa oturup düşünmeniz gerekiyor sn.yarsuvat

Şenol Güneş bu camiada en karakterli, en dürüst insanlardan biri. Habertürk ün hazırladığı Şenol Güneş Belgeselini izlemenizi tavsiye ederim. zaten çok uzun bir belgesel değil

Şenol hocam logar kapağını bizim dedeye döşemiş. Helal olsun hocam.

Şenol Güneş'in neden Fatih Terim'den büyük olduğunu bu cümlede bir kez daha görüyoruz.

"Ben tahkime gittiğimde yapılan haksızlığa bugünkü Cumhurbaşkanı da biliyor. Gücün hukuku olmasın, dediğim lafı o günlerde söyledim. O gün söylediğimde ben yalnızdım. Hukukun gücü olmalı.”

Ft ile şenol hocami aynı cümle içinde kullanmasak nasıl olur? Biri adam gibi adam, diğeri ft.

Geri
Üst Alt