GSC Portal Şenol Güneş, Yarsuvat’a Patladı! “Şimdi mi geldi aklına?”

Delikanlılıgın kitabını yazarsın Hocam. Sportif Direktörlüge cok yakısır. İnsallah Mayıs'taki yönetim görür Şenol Hoca'yı.

Hoca: Hamza Hamzaoglu
S.Direktör: Senol Günes
Oyuncu İzleme Komitesi: Önder Özen ve Kuracagı ekip

helal olsun sana, örnek bi adamsın adamın dibisin. yarsuvat gibi adamlar bu ülkede hukukçu olabiliyor ne yazıkki. profesör olmuş ama hukuktan zerre haberi yok.

bursanın rahmetli başkanı da şikeye karşı dik duran tek adamdı.bizim başkan bunamış.bu tip saçmalamalarını hoş görmeleri gerekli.

Son düzenleme:
77 yaşından sonra heyecan ve fanteziye merak salınca sonucu bu oluyor demek ki. Şu camiada niye doğru dürüst adam yok anlam veremiyorum, gencinden yaşlısına hepsi birbirinden gereksiz. Şenol Güneş'i de bu tip konularda hep takdir etmişimdir, yine güzel bir ayar vermiş.

İlkeli davranmak ve adam gibi adam olmak diye buna derler...

Bu yürekli açıklamanız için tebrikler hocam...

Dik dur, eğilme; bu taraftar seninle!...

Her konu hakkında bazılarını rahatsız edecek yorumlar yapıyorsun hocam umarım ayağını kaydırmazlar sen lazımsın...

Yakında şenol hocayıda hükümete darbe yapmaktan içeri alırlar

Yarsut, "Hükümet şikebahçeden 50 milyon istendiği ve şikeciler de ödendiği, bu yüzden şike davasının kapatıldığı yönünde duyum aldım." deseydi kahraman olurdu, tersini dedi rezil kepaze oldu..

Yarsut, "Hükümet şikebahçeden 50 milyon istendiği ve şikeciler de ödendiği, bu yüzden şike davasının kapatıldığı yönünde duyum aldım." deseydi kahraman olurdu, tersini dedi rezil kepaze oldu..

Galatasaray'ın baskani fenerbahcenin sike yaptigi aşikar olan bi sezon icin aradan 4 sene gectikten sonra Aziz Yildirim dan harac istediler oda vermedi diye bu operasyon oldu diyor.

Rezil olmayi haketti baskan.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleme:

Reco 50 milyon istemezdi zaten. cerez parasi onun icin.

Şu kongre zamanı gelsede kurtulsak şu kuklalardan.

GT-I9300 Tapatalk

Geri
Üst Alt