Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 30.930
- 7.861
- 623
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kudur.Terimciler için nokta atışı söz
Terimciler için nokta atışı söz
Ben sevincten kudururum siz böyle bir gecede bile kıskançlıktan kudurursunuz. Adami bildigin sucluyosunuz la ahah gruptan çıkmayalım diye dua etmissinizdir bir deKudur.
Niye çekemiyorsunuz arkadaslar adamı?
görüyorum ki forumdaki arkadaşlar oynanan oyuna değil de tabelaya bakmakla meşguller. ancak şu oynanan futbolla euro 2020'de bir başarı elde edemeyeceğimiz aşikar. şimdiden yazın yapacağınız eleştirileri görebiliyorum. neyse, şimdilik mr. güneş'i övmeye devam edebilirsiniz.
Bu gece surada okuduklarim hiçbirinize yakışmıyor arkadaslar. Yok terimin ekmegini yedi yok balli vs adam gayet iyi yonetti süreci ve gruptan ciktik. Sevininbravo. bedava zımba kazandın, tebrik ederim. ihtiyaç anında kullanırsın.
Ekli dosyayı görüntüle 65226
Abi tamam turnuvaya gittik ama takım top oynamıyor gol felanda yemiyoruz ama ben zevk alamıyorum maçlardan
Futbolu bilen bir Alman gelse daha iyi olmaz mı ?
3 yıl önce Şampiyonlar Ligi'ne ortalama 10 yabancıyla çıkıp bugün elinde son 20 yılın en iyi jenerasyonu varken cumhurbaşkanı ve federasyon başkanı telkiniyle hakkını vermesi gereken Fatih Terim'e bok attığı ve işine gelmeyeceğini bile bile yabancı sınırı çığırtkanlığı yaptığı için. Diyemedi ki yabancı sınırı elzem ihtiyaç değil, bakın sınır varken de elimde Avrupa'da oynayan 20 tane oyuncu var diye. Kenarda Enes Ünal gibi iyi kötü La Liga'da oynayan adam varken evladını sürekli 11 yapmasını, öbür şerefsiz oğlunu kadroya alıp bu jenerasyonun da geleceğinin altına dinamit koymasını, sadece işine geldiğinde Galatasaray'ı topun altına atmasını söylemiyorum bile.
Teknik adamlığı bir nebze ama karakteri Fatih Terim'le kıyaslanmaz bile. Ki ben Fatih Terim'in bile karakterine bayılmam, bu herif Aykut Kocaman'la birlikte sinsilerin şampiyonu olurlar anca. Devrim adamı, yalak herifler.
Yav abi 1 puan yetiyor, gol atamadik düzgün pozisyon da yoktu eyvallah da takim gayet arzuluydu, hirsliydi. Izlanda cok mu acik oynadi sanki de bize bol bol alan biraktilar, adamlar hep kapaliydi ne yapalim asamadik engeli.görüyorum ki forumdaki arkadaşlar oynanan oyuna değil de tabelaya bakmakla meşguller. ancak şu oynanan futbolla euro 2020'de bir başarı elde edemeyeceğimiz aşikar. şimdiden yazın yapacağınız eleştirileri görebiliyorum. neyse, şimdilik mr. güneş'i övmeye devam edebilirsiniz.
ft bali diye bi sey varsa bu herifinki de bedava sirke fln heral.de
Son zamanlarda ben de çok eleştiriyorum lakin oğulculuğu ülkede en iyi yapan bu işin kompetanı maalesef teknik direktörümüz Fatih Terim’dir. Adam evlatçılığın kitabını yazmıştır.