Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 34.142
- 3.665
- 1.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var. Herhangi bir fbli.Dünya üzerinde bu adamdan daha itici biri var mı sorusuna yanıt bulamıyorum. (Siyasileri saymıyorum)
Şenol Güneş burun farkıyla kazanır.Var. Herhangi bir fbli.
yenilince topçusunu falan iten komik 1 şahıs.
Hatayspor için sarfettiği sözleri, çıkarı ne olursa olsun, Ali Şen-Aziz Yıldırım-Ali Koç-Emre B. dan herhangi biri bile söylemeye utanırdı. Erman Toroğlu itin g.tüne sokmaktan beter etti de ne kendisi ne de avanelerinden tek laf eden olamadı. Dibi buldu, daha dikiş tutmaz bu meymenetsiz moruk...Şahsiyetsizliğini şerefsizliğini falan geçtim direkt kötü bir insan.
Sahanın ortasında kahkaha atan Aboubakar'a bir tepki göstermeyip, saha kenarında ADS'li bir yetkiliyle tokalaşan Salih'i iteklemesi falan büyük skandal.Hatayspor için sarfettiği sözleri, çıkarı ne olursa olsun, Ali Şen-Aziz Yıldırım-Ali Koç-Emre B. dan herhangi biri bile söylemeye utanırdı. Erman Toroğlu itin g.tüne sokmaktan beter etti de ne kendisi ne de avanelerinden tek laf eden olamadı. Dibi buldu, daha dikiş tutmaz bu meymenetsiz moruk...
Bu sezonu basarisiz tamamlarsa genel de ikinci sezonu da ayni sekilde devam ediyor
Valerin ismail’e yikmaya calisiyorlar bu sezonu ama lige havlu atilan dönem de senol’du hocalari
Bize karsi ikinci macinda kaybetti ve dunya kupasi arasina girildi,ondan sonrasi tamamen senol’a yazar antep’e karagumruk’e antalya’ya berabere kaldi sivas’a kaybetti
En son da trabzon’la berabere kaldi
Gelecek sezon etkilenmesin diye bu sezon basariliymis gibi göstermek istiyorlar oysa havlu atan senol’du