şenol güneş

DxI6Be5XQAEEK3z
Reis be

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Süleyman Seba'ya yaptıklarının aynısını yapıyolar.
Bu Beşiktaş'ın nankörlüğü sonrada ağlamaları kolpalıkları.

Komedi kulübü gibi.

Şenol Güneş'ten Karius açıklaması: Tolga Zengin olsa hemen oynatırım. Çocuk yetenekli ama olmadı, tutmuyor şu ana kadar.

1 insan bu kadar cok konusup hic bir bisey anlatmaz

bir cumlenin digeriyle alakasi yok

sonraki cumlenin ilk cumleyle alakasi var gibi, bir sonraki cumlenin hicbir cumleyle alakasi yok

inanilmaz 1 manipule yetenegi var adamda ama bunu da kasitli yaptigini sanmiyorum

Birde bu gereksizi milli takim hocasi yaptilar

Her allahin gunu agliyor ve dediklerinden hic birsey anlamiyoruz

şenol güneş: "geçen bir şarkı dinliyordum sinan akçıl'dan, "kalbini bana verdiğin için çok teşekkürler sevgilim" diye. onu dinleyince hem taraftar hem kendim için düşündüm ama benim kalbim temiz ve onlara olan sevgim devam ediyor."

Özellikle Fransa maçı ile birlikte üç maçta da oynattığı oyun için teşekkürler. Şahsen ben bile bu kadar beklemiyordum, buna sadece Fransa galibiyeti dahil değil üç maçta üç galibiyet olayı da dahil.

Bugün savunma, orta saha ve ileri uç olarak çok iyi işler yaptık. Şans eseri değil futbol oynayarak, yer yer Dünya Şampiyonunu sürklase ederek kazandık.

Her zaman savunduğum fikir bu, futbol oynarsan zor görünen galibiyetleri de alırsın. Tebrikler Şenol hoca ve milli takım oyuncularımıza.

Bundan sonra abdullah avcı attan inip şeye binmek gibi bjk için farkında değiller belki ama böyle hocalar gittikten sonra takımlar çöker bizde de fatih hoca sonrası dönemlerde olur ..

Geri
Üst Alt