şenol güneş

Ağlaklığı dışında iyi bir hoca olduğunu düşünüyorum. Zamanında da zaten sırf bu yüzden istememiştim bize gelmesini.

Herşeye zırlayan bir adamı hoca olarak istemem bize.

Edit: Vay be neredeyse tıpatıp aynı yorumu yukarıda da yapmışım

sent via GSC
Bir kere de açıkça ne demek istediğini anlat GSC Ahalisine... Ağlaklık ne demek ya? Zırlamak ne demek? Her zaman senin için biçim, şekil mi önemli? Bir kez olsun ömründe mazrufa bakmadın mı? Ne yani zarfını beğenmeyince yırtıp atıyor musun? Bir kere de muhteviyat eleştirisi yap. Beğenme ama neden beğenmediğini izah et :( Ondan sonra bana neden A Y S A L C I diyorsunuz diye sen "ağlayıp, zırlıyorsun"... Bak hoş mu?

iki maçı göt zoruyla aldı, en kritik maçı da kaybetti. fransa maçı dışında fark falan yaratamadı, adam kayırmacılık yapması da ayrı bir falso. zamanında şikeci dediği adamlarla can ciğer olması da ayrı falso.

he ya şenol müthiş herif.

Bir kere de açıkça ne demek istediğini anlat GSC Ahalisine... Ağlaklık ne demek ya? Zırlamak ne demek? Her zaman senin için biçim, şekil mi önemli? Bir kez olsun ömründe mazrufa bakmadın mı? Ne yani zarfını beğenmeyince yırtıp atıyor musun? Bir kere de muhteviyat eleştirisi yap. Beğenme ama neden beğenmediğini izah et :( Ondan sonra bana neden A Y S A L C I diyorsunuz diye sen "ağlayıp, zırlıyorsun"... Bak hoş mu?
Senin sorunun ne ya manyak.

sent via GSC

vala iyi sonuclar alabilir iyi futbol da oynatabilir ama karaktersizliği bende hep daha ağır basacak. dünkü yaptığı da büyük karaktersizlik mesela. şike konusunda fb ye karsı hala içinde ukde kalmıstır. kadıköyde bordo mavi kravatla cıkmak bunun örneğidir. kulüp bazında olsa anlasılabilir belki ama oraya gelenler arasında fbliler fazladır ve milli takımı desteklemeye geliyor.

şike mevzunda ts dayken bu kadar laf yapıp adı şikeye bulasmıs baska bi takıma gitmesi de ayrı ironidir. senol günes düşünmeye calısan ama kafası hiçbir zaman basmayan biri olarak hafızalarımda kalacak yıllar yıllar sonra

iki maçı göt zoruyla aldı, en kritik maçı da kaybetti. fransa maçı dışında fark falan yaratamadı, adam kayırmacılık yapması da ayrı bir falso. zamanında şikeci dediği adamlarla can ciğer olması da ayrı falso.

he ya şenol müthiş herif.

Zamanında adaletin olduğu yerde varım diyen hocamızda demirörenle takıldı epeyi bir süre. olur öyle şeyler fazla takılmamak lazım. Fransa ve izlandanın olduğu grupta şuan lideriz. ve 7 maçta 2 gol yedik sadece. Grup belli olduğunda yapılan yorumların çok uzağındayız şuan. Adam kayırmayan kimse var mı yaw.

Müthiş diyen de olmadı, söylemlerini bir kenara bırakır, saha içine bakarsak iyi hoca.

Zamanında adaletin olduğu yerde varım diyen hocamızda demirörenle takıldı epeyi bir süre. olur öyle şeyler fazla takılmamak lazım. Fransa ve izlandanın olduğu grupta şuan lideriz. ve 7 maçta 2 gol yedik sadece. Grup belli olduğunda yapılan yorumların çok uzağındayız şuan. Adam kayırmayan kimse var mı yaw.

Müthiş diyen de olmadı, söylemlerini bir kenara bırakır, saha içine bakarsak iyi hoca.
Terimin yaptığı ne kadar iğrençse bu da o kadar iğrenç.

2 gol yedik diye de çok iyi takım olmuyoruz, 2 maçı kaybederlerse hiç şaşırmam. Dün bok gibi oynadı takım ondan önceki Angola mı ne maçında da kötüydü.

Yok sadece argümanın ne ? Genelde hiçbir konuda bilgi paylaşmıyorsun sadece fikirini söylüyorsun tabii ki şenol güneşi sevmeyebilirsin ama sebeplerini paylaş dedim cidden merak ediyorum ?
Fikrimi değil de başka neyi söyleyecektim burada.

sent via GSC

Fikrimi değil de başka neyi söyleyecektim burada.

sent via GSC
Bilgine dayalı fikrini, önermelerini desteklemen lazım hiçbir bilgimiz yok sürekli müphem ifadeler. Ağlak ne demek? Yani senin demen gereken şu mevzulara ağladığı için sevmiyorum. Yoksa ağlama eylemini sevsen ne olur sevmesen ne olur?

8 maç 16 gol attık. 3 gol yedik

Son dünya şampiyonundan 2 maçta 4 puan aldık.

Grup birincisiyiz.

çok büyük bir terslik olmazsa kupaya gideceğiz.

Teşekkürler hocam, gittiğin her yere başarı götürdün.

Tam bir Zimparator

@Can BÜYÜK seni sahneye alalım bir kez daha mazrufa bakmak gerektiğini öğrenmişsindir umarım ;) Dünya değişiyor köhnedi artık liberalizm...

Hamza sonrasi gelseydi düşüşü yaşamazdık büyük ihtimalle

Saha dışı ağlak lafları olmuştur ama iyi hoca. Yerlilerin arasında bir efsane olarak görülebilir

İnanılmaz ballı adam. Türkiye'nin yakın tarihinin en iyi jenerasyonunu alıp taktiksel anlamda hiçbir şey yapmamasına rağmen takımı Avrupa Şampiyonasına götürüyor. Bugün 23 şut atan Fransa'ya karşı tek isabetli şutta gol yaptı, Andorra-Arnavutluk gibi iki zayıf ülke takımını 89'da gelen 2 karambol golüyle yendi, İzlanda'ya ilk yarım saatte farka gidebilecek bir maçı 2-1 yapıp ikili averajı aldı. Ve tüm bunları aptal saptal Burak-Ozan-İrfan Can-Hakan ısrarına rağmen yapıyor. İşin kötüsü bu vasat kafalı, yalama adam kendisinin bugün rezil rüsva olmamasını sağlayan yabancı serbestisini getiren Fatih Terim'e karşı kel kafalı başkanının ve diktatörünün sözüne bakıp yabancı sınırını destekliyor. Kulüp takımları tartışılır ama Milli Takım teknik direktörü olarak bundan daha iyi zaman seçen adam görmedim. Garibim Fatih Terim de Servet kazmasını oynatmayım diye Topal'dan stoper çıkarmaya çalışıyordu.

Sonuçta İtalya'daki Mancini gibi iyi futbolculuk kariyeri, saygın (?) kimliğiyle milli takımdaki pohpoh kısmını iyi yapıyor. Ve evlatçılığın doruklarında yaşamasına rağmen de oyuncuların da iyi niyetiyle olumlu sonuçlar alıyor. Ama böyle el pençe divana devam ederse 2 yıla kalmadan bindiği dalı kesecek.

Geri
Üst Alt