Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Ağzımızı bozmayalımSen gerizekalı mısın arkadaş.?
sent via GSC

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağzımızı bozmayalımSen gerizekalı mısın arkadaş.?
sent via GSC
Tam bir Zimparator
İnanılmaz ballı adam. Türkiye'nin yakın tarihinin en iyi jenerasyonunu alıp taktiksel anlamda hiçbir şey yapmamasına rağmen takımı Avrupa Şampiyonasına götürüyor. Bugün 23 şut atan Fransa'ya karşı tek isabetli şutta gol yaptı, Andorra-Arnavutluk gibi iki zayıf ülke takımını 89'da gelen 2 karambol golüyle yendi, İzlanda'ya ilk yarım saatte farka gidebilecek bir maçı 2-1 yapıp ikili averajı aldı. Ve tüm bunları aptal saptal Burak-Ozan-İrfan Can-Hakan ısrarına rağmen yapıyor. İşin kötüsü bu vasat kafalı, yalama adam kendisinin bugün rezil rüsva olmamasını sağlayan yabancı serbestisini getiren Fatih Terim'e karşı kel kafalı başkanının ve diktatörünün sözüne bakıp yabancı sınırını destekliyor. Kulüp takımları tartışılır ama Milli Takım teknik direktörü olarak bundan daha iyi zaman seçen adam görmedim. Garibim Fatih Terim de Servet kazmasını oynatmayım diye Topal'dan stoper çıkarmaya çalışıyordu.
Sonuçta İtalya'daki Mancini gibi iyi futbolculuk kariyeri, saygın (?) kimliğiyle milli takımdaki pohpoh kısmını iyi yapıyor. Ve evlatçılığın doruklarında yaşamasına rağmen de oyuncuların da iyi niyetiyle olumlu sonuçlar alıyor. Ama böyle el pençe divana devam ederse 2 yıla kalmadan bindiği dalı kesecek.
Şanslıydı zaten ama Fransa maçları onun hanesine yazar Fransa kötü olsa da. Zaten fark yaratmaya da bu yetti.İnanılmaz ballı adam. Türkiye'nin yakın tarihinin en iyi jenerasyonunu alıp taktiksel anlamda hiçbir şey yapmamasına rağmen takımı Avrupa Şampiyonasına götürüyor. Bugün 23 şut atan Fransa'ya karşı tek isabetli şutta gol yaptı, Andorra-Arnavutluk gibi iki zayıf ülke takımını 89'da gelen 2 karambol golüyle yendi, İzlanda'ya ilk yarım saatte farka gidebilecek bir maçı 2-1 yapıp ikili averajı aldı. Ve tüm bunları aptal saptal Burak-Ozan-İrfan Can-Hakan ısrarına rağmen yapıyor. İşin kötüsü bu vasat kafalı, yalama adam kendisinin bugün rezil rüsva olmamasını sağlayan yabancı serbestisini getiren Fatih Terim'e karşı kel kafalı başkanının ve diktatörünün sözüne bakıp yabancı sınırını destekliyor. Kulüp takımları tartışılır ama Milli Takım teknik direktörü olarak bundan daha iyi zaman seçen adam görmedim. Garibim Fatih Terim de Servet kazmasını oynatmayım diye Topal'dan stoper çıkarmaya çalışıyordu.
Sonuçta İtalya'daki Mancini gibi iyi futbolculuk kariyeri, saygın (?) kimliğiyle milli takımdaki pohpoh kısmını iyi yapıyor. Ve evlatçılığın doruklarında yaşamasına rağmen de oyuncuların da iyi niyetiyle olumlu sonuçlar alıyor. Ama böyle el pençe divana devam ederse 2 yıla kalmadan bindiği dalı kesecek.
Ağzımızı bozmayalımsen şenolu hep eleştirip ortaya bir gerekçe koyamadın ben de sana bunun yanlışlığını hep izah ettim. Milli takım hocası olarak da sana gerçekleri göstermiş oluyor bundan sonra şekle değil içeriğe bakmaya başlarsın umarım
Bu senin hayatın için de oldukça müspet sonuçlar doğuracaktır... İleride bana müteşekkir olacaksın... Aysal iflas etmiş diyollar
![]()
İyi akşamlar...Ağzımı bozmadım sadece bir soru sordum sana. Sen bana kendince liboş deyip Aysalcı deyip küçük düşürdüğünü sanarken iyiydi ama. Ben de sana soruyorum gerizekalı misin diye işte.
Sana ne ya ister eleştiririm ister överim sana mı soracağım sana mı izah edeceğim yazdıklarımı.
Sana kaç defa diyeceğim bana böyle saçmasapan şeylerle gelip germe beni diye. Tekrar ediyorum herşey senin ekseninde dönmüyor. Işine bak.
Aynı saçma tavırlara devam ediyorsun yakında uçururlar yine seni sonra yine ağlarsın beni linç ediyorlar beni linç ediyorlar diye.
sent via GSC
Çok mu içeri geçtin mehmet?Bugün sadece sevinmek istiyorum bu sebeple olumsuz bir şey yazmak istemiyorum ama abartılmaması gerekiyor Şenol'un. Takım dinamik, defansımız gerçekten iyi şu takımda iyi ve hızlı bir santraforumuz olsa inanılmaz olurdu gerçekten.
Baya bi girdim içeri ama çok da problem değil zaten al-sat yapmıyorum 2-3 sene bekleyebilirim problem yok o yüzden. Sivas maçı skor tahmini rica edeyim ?Çok mu içeri geçtin mehmet?
çifte şans bence üstat... Al sat ferit vardı ne oldu ona? En son araba çarptı demişlerdi? Göremedim hiç üstat feriti?Baya bi girdim içeri ama çok da problem değil zaten al-sat yapmıyorum 2-3 sene bekleyebilirim problem yok o yüzden. Sivas maçı skor tahmini rica edeyim ?
Bilmiyorum ki. Bende yeni döndüm sayılır 4-5 ay uzak kaldım forumdan haberim yok yani. Bu arada konunun ırzına geçmeyelim konu içinde kalalım aynasızlar tepemize binebilir.çifte şans bence üstat... Al sat ferit vardı ne oldu ona? En son araba çarptı demişlerdi? Göremedim hiç üstat feriti?
O zaman ben topukları yağlıyorum gringoBilmiyorum ki. Bende yeni döndüm sayılır 4-5 ay uzak kaldım forumdan haberim yok yani. Bu arada konunun ırzına geçmeyelim konu içinde kalalım aynasızlar tepemize binebilir.
Şanslıydı zaten ama Fransa maçları onun hanesine yazar Fransa kötü olsa da. Zaten fark yaratmaya da bu yetti.
En büyük eksi defans hsttı dışında oturan bir yer yok, Burak ısrarı yanlış, Ozan ise facia. Milli takımda dahi olmamalı.
İşte şanslı olunca defolar da göz ardı ediliyor. Cengiz önemli bir eksik ama diğer kanada da dribbling yapacak oyuncu ihtiyacı çok bariz. Sürekli böyle koşuyor diye Kenan, Ozan falan oynayacaksa turnuvada içimizden geçerler zaten.İlk Fransa maçı efsaneydi. Sadece attığımız 2 gol değil oynadığımız savunma oyunu nefisti. O maçtan itibarense kademe kademe oyunumuz düştü. İstikrarlı şekilde koruduğu tek şey mücadele gücü oldu ki yılda taş çatlasın 7-8 kere toplanan adamlara milli değerlerin bu kadar laçkalaştığı bir devirde bu azmi verebilmek ciddi teknik direktörlük becerisi. O konuda hakkını verdim zaten. Ki bu becerisi bize iyi top oynamadığımız Andorra-Arnavutluk maçında biraz şansla karışık galibiyeti getiren etmenlerdi. Bugünse ilk yarıda sol bek tarafından 3 karşı karşıya pozisyon vermemize rağmen hiçbir taktiksel hamle yapmadı. Kaan-Zeki değişikliğinde Dusseldorf'da 6 gibi de oynayan Kaan'ı ortaya alıp savunma yönü daha iyi olan Ozan'ı sağbek yapabilecekken Ozan'ı ortada tutup takımın hiç çıkamamasına neden oldu. Kenan sahaya mücadeleden başka bir şey koyamazken Cenk'i, Yusuf'u kenarda oturttu, Burak'ı 90 dakika çıkaramadı. Bugün işin doğrusu kaybetmek için her şeyi yaptı ama Mert'in ve tandemimizin muazzam performansından adamların verilmeyen penaltısına, ilk şutumuzun gol olmasına kadar bütün şans faktörleri bizim lehimize işledi. Aynı biz 89'da karambol golü bulana kadar maçın adam akıllı tek pozisyonunu bulan Arnavutluk'a karşı olduğu gibi. Takımda muazzam bir potansiyel var ama evlatçılığı, ezberleri, korkaklığıyla önünü tıkamak için elinden geleni yapıyor. Fatih Terim'den şanslı ve muhtemelen daha iyi olduğu tek konu evlatları olarak nitelendirdiğim vasıfsız topçuların kendisine hiçbir şartta sırf çevirmeyip en azından işin mücadele tarafından hiç tasarruf etmemeleri. Bu konuda hakikaten ülkedeki herkesten daha iyi iş yapıyor.
İşte şanslı olunca defolar da göz ardı ediliyor. Cengiz önemli bir eksik ama diğer kanada da dribbling yapacak oyuncu ihtiyacı çok bariz. Sürekli böyle koşuyor diye Kenan, Ozan falan oynayacaksa turnuvada içimizden geçerler zaten.
Bir de Fransa hocası da leş bence, bizim defolarımıza çalışmamış. Hücumda sürekli 3 oyuncu kullandılar.