- 6 Eylül 2014
- 83.236
- 56.812
- 4.283
Kafana tükürdüğünü hamsisi enes ne alaka lan. Kenan sakatlanmasa keremide sokmayacakti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Basit bir soru soracağım.
Şenol Güneşin kovulması için ne olmalı?
Fransa maçlarından 4 puan aldı diye ya da Hollanda ve Norveçe karşı çekilen 7 şutun 6sı gol oldu diye mi kalmalı? Kalacaksa sebebi ne bana bir kişi açıklasın.
Sözlükte biri önemli bir tespit yapmış ben de biraz genişleteceğim. Hatırlarsınız Başak 1-0'ı çok iyi oynardı, o yapının kilidi de Epuranu, Mahmut ve İrfandı, geriye düşünce ise zorlanırlardı.
Şenolun Fransa maçlarında oyunu tutması da Mahmut - İrfan hattıyla oldu, stoperler de sağlam olunca az pozisyon verdik. Ne zamanki bu ikili dağıldı ve oynayamadı, MT günden güne eridi. Hollanda ve Norveç maçları 4 uzaktan şut ve 2 duran topla alınan şans maçlarıydı bana göre zaten.
Andorra ve Arnavutluku bile son dk golleriyle zoraki yenmiştik. Uluslar ligine hiç girmiyorum bile.
ŞL maçlarının hepsinde rakip üstündü ama iyi savunma yapmışlardı haklarını yemeyelim. Ama şut ve hücum aksiyonlarında hep rakipler üstündü.Sansa gittigimize soylenmek ne hacet. Bu cok acikti. Sans dedigimiz futbol sansi diyebiliriz, tamamen bir sans degil yani hakkini yemeyelim oyuncularin.
Senol hoca bu tip sansi bjk ilede yakalamisti acikcasi. Simdi kagit ustunde on numara is yapmisti diyebiliriz, CL'den namaglup falan ama tek tek maclara bakinca domine ettigi mac 1 bilemedin 2 onda da oyun olarak degil skor ustunlugu diyelim. Taslica mesela cok cok ekstra isler yapti, Pepe baya az daha kassa ligde gol krali olacakti (mubalaga icerir bir stopere gore), Atiba simdi bile skora katki yaparken o zaman 4-5 yas daha gencti. Yani bu sans kismi dogru ama oyun planindaki sans kismi bence Senol'un ozeti.
ŞL maçlarının hepsinde rakip üstündü ama iyi savunma yapmışlardı haklarını yemeyelim. Ama şut ve hücum aksiyonlarında hep rakipler üstündü.
Oyuncu grubumuz zaten iyi bence ama attığımız gollere gerçekten bakınca hep duran top ve uzaktan şut görüyorum genelde. İrfan - Mahmut ezberinden çıktığımız anda düşüş başlamış ve toparlayamamışız bir türlü, bunu kıran Hollanda ve Norveç maçları olmuş ama onlar da hep uzaktan şut, duran top ki Krul rezaletti Hollanda maçında öyle kazanılmış. Oyunu tutmayı zaten hiç becerememişiz ne geçiş hücumu yapabilip skoru koparmışız ne de pasla oyunu tutmuşuz. İşler kötü gitse de kadro ezberi bozulmamış.
Şenol hocayı Bursa döneminin sonuna kadar severdim ama alternatif çözüm üretmekte çok başarısız gözüküyor, Beşiktaş döneminde de Talisca, Sosa, Aboubakar ve Gomez hattı gidince düşüşe geçmesi de bunu kanıtlıyor gibi.
Cevap: şenol güneş
adam yani başka ne denilebilir ki
nerelerde bu herif