şenol güneş

Kjaer bana komplo kurdu attırmaya calıstı dedi kafayı yemıs

Şenol Güneş'den Ekşioğlu'na; "Bize hesap sormadan önce tapelerde bahsi geçen mevzuların hesabını versin" :D

Ohh ohh suyundan da koy :asd22:

Bunlar lig macinda birbirini yerler kesin.

images

oğuzhan ve babel dururken, orta sahada tek şut çeken adamı çıkardı.(talisca)

Bu herif 4. hakemin yanından ayrılmıyor yav. Ceza meza niye yemiyor bu?

Terim olma yolunda ilerliyor
Başında olduğu takım şampiyon olur çok net

Bu da iyice terbiyesizlesti iyice seyini cikartti Besiktasa geldiginden beri. Sampiyon olunca bi özgüven geldi.

Trabzon dayken sadece agliyordu, simdi hem agliyor hem de her türlü pisligi yapiyor.

"Ümit Özat o fiziğine rağmen koşarak, kendi bölgesinden yanıma geldi. Herhalde elimi öpmeye geldi" ifadesini kullandı.

Şenol Güneş: "Ümit Özat, o fiziğine rağmen koşarak kendi bölgesinden yanıma geldi. Herhalde elimi öpmeye geldi."

C8blPSjXoAE6xIX.jpg

:asd22:

Ümütün solundaki gokhan basgan mi yav. Eger oysa saglam bi renkdasdi zamaninda

Ümit Özat: Şenol hoca galiba İstanbul'a gelince İstanbul'un büyüsü kendisini bozmuş.
Ümit Özat: Bir daha Şenol Güneş'in elini öpmem.
Ümit Özat: Şenol hocayı mükemmel Türkçe'sinden dolayı anlayamadık.
Ümit Özat: Maç sonu fiziğimle de alay etmiş. Benim cüssemi espri malzemesi haline getirmesi olmaz.

Ümit Özat: "Bütün Türkiye, Şenol Güneş'in şivesiyle, giyimiyle, saçıyla dalga geçerken ben sahip çıktım."

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yiyin birbirinizi ? vallla GS maçından daha keyifli.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karakteri 5 kurus etmez sike diye aglayip at sikecilerine giden gruru olmayan bir adam ama hocaligina laf edemem edende carpilir yalan yok. 2011de dahil yaptiklari ortada sapka cikarilacak bir performans. Sinekten yagini cikaran adam.
Ama dedigim gibi karakterini satan adam elden ayaktan dusunce samaroglani yaparlar adi sikeci olarak kalir. Kimse oynattigi oyunu hatirlamaz karakteri hatirlar dogru yolu bulup besiktasli edepsizligini birakmasini tavsiye ederim o heriflere uyulmaz ust uste 3 mac kaybedince 7 gobek sulalene kufrederler

Geri
Üst Alt