Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Senelerce şikeden dert yanıp şike yüzünden UEFA'dan ceza yemiş tescilli şikeci bir kulübe giderek gerçek karakterini ortaya koymuştu. Söylemleri ile tavrı hareketleri ile gün be gün daha da antipatik hale gelmeye başladı. Ne sekiztaş büyük bir kulüp ne de şenol güneş büyük bir hoca. O yüzden bunların şampiyonlukları beni rahatsız etmez. Ülke 2 hafta boyunca biraz sekiztaş romantizmi kokar o kadar daha fazlası değil çünkü o çapları yok Lakin şikeci aziz ve şurekasının elde edeceği bir şampiyonluk beni rahatsız eder. O yüzden bu sene mecburen sekiztaşlıyım.
babayaroya bak ya yorumlara gel bjknin şampiyon olmasını istiyorum ama hep böyle çıkıyo biri soğutuyo yine fenerin şampiyon olmasını hiç istemiyorum ya mecbur bjk düştüğümüz hallere bak
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.