Şenol Güneş'ten Galatasaray'a Gönderme: ''Hakemle kazansam içim cız eder''

her ne kadar bunların şamopiyonluğunu istesemde fener inşallah bunlara 4-5 tane atsında şu çeneleri biraz olsun kapansın

Bunu adam yerine koyduyduk birde. Adam kendi davasini gozu kapali satip gitti.

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Ulan kasımpaşa maçında son dakikada bedavadan penaltıyla berabere kaldığın zaman çıkıp da açıklama yaptın mı hıyar herif.

Bu sene topladığın 51 puanın 9 u hakemle, için cız ettimi o maçlardada mandıra filozofu.

Yalnız bize karşı ciddi bir karalama operasyonu gerçekleştiriyor diye düşünüyorum. Burnuma pis kokular geliyor maalesef.

Hayırlısı...

Sent from my iPhone using Tapatalk

İlk 11 haftadai aldığı puanlara hir baksın kaçını hakkı ile almış

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senelerce şikeden dert yanıp şike yüzünden UEFA'dan ceza yemiş tescilli şikeci bir kulübe giderek gerçek karakterini ortaya koymuştu. Söylemleri ile tavrı hareketleri ile gün be gün daha da antipatik hale gelmeye başladı. Ne sekiztaş büyük bir kulüp ne de şenol güneş büyük bir hoca. O yüzden bunların şampiyonlukları beni rahatsız etmez. Ülke 2 hafta boyunca biraz sekiztaş romantizmi kokar o kadar daha fazlası değil çünkü o çapları yok :) Lakin şikeci aziz ve şurekasının elde edeceği bir şampiyonluk beni rahatsız eder. O yüzden bu sene mecburen sekiztaşlıyım.

Ulan Şenol boş boş konuşuyorsun. Önce Fenerden puan al da sonra gel.

babayaroya bak ya yorumlara gel bjknin şampiyon olmasını istiyorum ama hep böyle çıkıyo biri soğutuyo yine fenerin şampiyon olmasını hiç istemiyorum ya mecbur bjk düştüğümüz hallere bak

pust, neredeyse her hafta hakemler yardim ediyor size. Yani okadar aglamaktan sonra herhalde yardim ederler ezik

Geri
Üst Alt