Haber Şenol Güneş'ten İstifa Çağrısına Cevap: "Kendimi koruyacak bir karar almam"

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Şenol Güneş, basın toplantısında taraftarın istifa tepkisinin sorulmasının ardından, "Taraftardan özür diliyoruz. Böyle bir maç başımıza geldiği için, bu sonuç onları üzmüştür. Bana bunu söylemelerine hak veriyorum. Üzgün olmak durumu değiştirmiyor. O tip işlere karar vermek için başkan ve yönetimle konuşuruz. Trabzonspor için en doğru kararı veririz. Öyle bir sorunumuz yok. Ama geldiğimden bu yana başkan ve yönetim elinden geleni gösterdi. Yönetimden kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Saha sonucu kötüyse sorumlusu benim. Kendimi koruyacak bir karar almam, yönetimi koruyacak karar alırım. Taraftarı mutlu edecekse de alırım" yanıtını verdi.

Bu da yonetim fedaisi. Neden bu TD'ler hep yonetimleri korur?

Şenol hoca her zaman dik duruş göstererek, istifa etmesini bilmiştir. koltuğa yapışmanın manası yok.

73-74 yaşında çalıştığı kurumu eleştiremeyecek konumda olan işçilerdir, çalışıyorsa beyaz yakadır, mavi yakadır.

Ama İstanbul’da üç katlı villasına ek çıkmak isteyenler olamaz.

O pozisyonda isen her şey doğru olsa zaten sana gerek kalmazdı son çare olarak

Hüseyin Kalpar

Sakip Ozberk

ten tek bir artisi yok.
Uefa kupasini alan takimimizin 2002 deki basarisinin kaymagini yedi..

Capsiz..

Bizim Hagi yönetimlere ana avrad sovmeyip bunların çeyreği kadar yönetim yalasaydı , bu ve bunun gibilerden çok daha iyi bir TD kariyeri olurdu Türkiye'de

Geri
Üst Alt