- 9 Ağustos 2011
- 59.456
- 34.150
- 3.408
Bilmem MK ya soralımKerem Metin kim MK
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmem MK ya soralımKerem Metin kim MK
Ben karışmam koca koca adamlarsınız çözün aranızda meseleyi.Ben gülerim o da komikse.
Ki çok komik bu sefer ki şimdiden başladım gülmeye
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
MK nin eğlencesi senin de eğlencen olacak abiUlan cayır cayır like alıyorum 10 mesaj atıp 70 like alıyorum ama totale baktığımda karşıma 649 gibi bir rakam çıkıyor. Bitirdiniz bizi be.
çok güleceğin bişey geliyo. Design kendine ait üstelik 

Oo beddualara da başladın demek ramazan ramazanAllah şimdiden cezasını versin o zaman. Bıktım artık ondan!
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hıyar mı yoksa Acur mu seversiniz? olarak revize edip konuyu senlendirelimKonu başlığı böyle giderse uygun şekilde revize edilecektir.
Bindo ve hikayeleri olsunKonu başlığı böyle giderse uygun şekilde revize edilecektir.
Beddua geri teper derler tepecek gibi hissediyorum.Oo beddualara da başladın demek ramazan ramazan
Vay be. İsmi Danyal olan birisinin sözüne inanıp bana beddua ediyorsun ha. Bunu sen istedin.

Oo beddualara da başladın demek ramazan ramazan
Vay be. İsmi Danyal olan birisinin sözüne inanıp bana beddua ediyorsun ha. Bunu sen istedin.
Bu akşam sinirli ve gerginlikten uzak ve naifsin nedense.
Kaçak et imasi degildir umarimBu akşam sinirli ve gerginlikten uzak ve naifsin nedense.