Sensiz Olmaz

Bu ne be! Bu kadarı da fazla Keramettin efendi. Aykut denen tek hücreliye bir şey demiyorum ama bu kadarı fazla!!! Emrah bey bu arada bütün forum Aziz aşığı... burada şu şikeci adamın gitmesini isteyen birkaç kişiden biriyim!!!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İronili güzel bi rank oldu bence. Totem amaçlı başganimizi tekrar başkan sectirme adına kalmalı.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çoğunuz Bindo nedir diye soruyor hemen bir açıklama yapayım ki bu açıklamayı gerek sosyal medya gerek normal hayatta sürekli yapıyorum

Ben bir levantenim peki nedir bu levanten ? levanten osmanli imparatorluğu döneminde genelde istanbul ve izmir'de yaşayan, cumhuriyetdöneminde de az da kalmış olsalar mevcut olan fransiz ve italyan gibi batı avrupa kökenli azınlıklar.topluluğu.

Çoğunuz Bindo nedir diye soruyor hemen bir açıklama yapayım ki bu açıklamayı gerek sosyal medya gerek normal hayatta sürekli yapıyorum

Ben bir levantenim peki nedir bu levanten ? levanten osmanli imparatorluğu döneminde genelde istanbul ve izmir'de yaşayan, cumhuriyetdöneminde de az da kalmış olsalar mevcut olan fransiz ve italyan gibi batı avrupa kökenli azınlıklar.topluluğu.
ki ben bunların İtalyan olanlarındanım

Bu ne be! Bu kadarı da fazla Keramettin efendi. Aykut denen tek hücreliye bir şey demiyorum ama bu kadarı fazla!!! Emrah bey bu arada bütün forum Aziz aşığı... burada şu şikeci adamın gitmesini isteyen birkaç kişiden biriyim!!!

Ne diyon MK
IMG-20180525-WA0047.webp

Vaaay katolikten selamün aleyküm mü yedik şimdi :)

Ferit Bey siz yapmayın bari. Adam kafayı bozmuş benle oyuncak etti profilimi. Bir insan bir kere hata yapar ve ben dürüst olmamın bedelini ödüyorum. Dürüst olmanın bedeli buysa ben bu bedeli öderim!!!

Valla bedel ödenecek ne yaptın ki ?
Alkolik adam alkoliğim demez ki?
Ve alkolik biri tedavi görmedikçe onun bıraktım sözüne güvenilmez.
Yani senin suçun yok :)
Suç o konuda sana inanıp sonra sana tepki gösterende AMATEM e gönderdiler de kaçtın gibi yapıyorlar. Gerçekten ayıp ediyorlar efendim :)

Geri
Üst Alt