- 18 Temmuz 2009
- 82.207
- 240.363
- 5.263
Senin kimseye ihtiyacın var mı?
Koca GS forumunda Aykut avatarı, Aykut sözleri ve Aziz rankıyla dolaşıyorsun kimse çıt çıkaramıyor korkudan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin kimseye ihtiyacın var mı?
Ben tanışma başlığına yazayım demiştim baktım yazan herkesle taşşak geçmiçler sonra vazgeçtimBurası genel sohbet oldu sanırım. İlk defa birinin foruma girer girmez konu açıp merhaba dediğine denk geliyorum. Kafamda deli sorular. Biz neden yapmadık ilk üye olduğumuzda
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Karşısında dururum Mustafa Bey ama sizde alkolle alakalı sözler vermeyin lütfen
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Algı manipülasyonu yapmayalım lütfen. Kaya bey beni anlıyor, önemli olan bu.
Alkollüyken parmaklarımdan dökülmüş bir şeydi. Bu kadar ciddiye alınacağını bilmiyordum.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aziz başganımız ceketini koysa kazanır diyorum, ne dersin azizdaşım?Alkollüyken parmaklarımdan dökülmüş bir şeydi. Bu kadar ciddiye alınacağını bilmiyordum.
Aziz başganımız ceketini koysa kazanır diyorum, ne dersin azizdaşım?
Bu cevabı Kaya bey'den beklerdim, hayal kırıklığına uğradım.Cekete ne hacet donunu koysa kazanır![]()
Aziz başganımız ceketini koysa kazanır diyorum, ne dersin azizdaşım?
Bu cevabı Kaya bey'den beklerdim, hayal kırıklığına uğradım.
Konu 1 saat sonra Hagi mi Alex mi ? 2 saat sonra Gsc ile sahur , 3 saat sonra müjde ar mı? Ahu mu? Diye değişikliklere uğrayabilir..
Alex diyecek 1 kişi varKonu 1 saat sonra Hagi mi Alex mi ? 2 saat sonra Gsc ile sahur , 3 saat sonra müjde ar mı? Ahu mu? Diye değişikliklere uğrayabilir..
Ferit kardeşim MK isimli şahsın son dönemdeki tavırları ile ilgili görüşün nedir
Kapanisi sinan ve ugur beyle yaparizKonu 1 saat sonra Hagi mi Alex mi ? 2 saat sonra Gsc ile sahur , 3 saat sonra müjde ar mı? Ahu mu? Diye değişikliklere uğrayabilir..