- 14 Haziran 2009
- 29.819
- 14.898
- 2.868
Kardeşim sen ne anlatıyorsun allah aşkınaBirde arkadaşlar neden rütbe değilde rank diyoruz ? İsminin ingilizce telaffuzu örmın diye g

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşim sen ne anlatıyorsun allah aşkınaBirde arkadaşlar neden rütbe değilde rank diyoruz ? İsminin ingilizce telaffuzu örmın diye g

Kardeşim sen ne anlatıyorsun allah aşkına![]()
Kendisinin herhangi bir motorlu taşıtın camına kafasının sıkışmışlığı var mı üstad?Eğer varsa youtube tan incelemek faydalı olabilir.Bacısı Mehtap Ar...
Tamamdır. Bu hafta yoğun olacağım ama haftaya yapabiliriz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cümeilenin yarısında motivasyonumu kaybettim. ?Kardeşim sen ne anlatıyorsun allah aşkına![]()
Kaya bey sensiz de olmaz, bunu belirtmek istedim.Haftaya Benim müsait olmama ihtimalim çok yüksek. Bir sonraki haftasonu olursa çok iyi olur
Haftaya Benim müsait olmama ihtimalim çok yüksek. Bir sonraki haftasonu olursa çok iyi olur
Kaya bey sensiz de olmaz, bunu belirtmek istedim.
İyi forumlar.
Daha yaşadığın memleketi bilmiyorum bir de davet mi istiyorsun. Sorduğum zaman sana çok uzağım deyip kestirip atmıştın!
Bulusmamak icin guzel bahaneler.Haftaya Benim müsait olmama ihtimalim çok yüksek. Bir sonraki haftasonu olursa çok iyi olur
O zamanlar aynı tarafta olduğumuzu bilmiyordum.Daha yaşadığın memleketi bilmiyorum bir de davet mi istiyorsun! Sorduğum zaman sana çok uzağım deyip kestirip atmıştın!
Gelirse ağırlarız değil mi sayın Kaya bak Erman Beye özel baklava benden
Başımızın üstüne tabii ki o her ne kadar beni yerden yere vursa da...
Hürmetler bizden de Skoda Arif'e selam olsun...Size gerçek bir olay;Seçimden önce stres attırmamız için herhalde.Üstada hürmetler..
SM-G570F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öyle mayışmış ki mesajını tamamlayamıyor adam bereket ne demek

Üstat ne diyonHürmetler bizden de Skoda Arif'e selam olsun...Size gerçek bir olay;
Çoşkun Hoca milli takımın yeninden başına gelir ve Arnavutluk maçı öncesi maçı kazanmamız için Arif Kocabıyık'ı ikna etmeye karar verir teknik heyet ki milli takımlar sorumlusu Erdoğan Şenay ile birlikte Mehtap Ar'ın evine giderler malum Skoda Arif orada kalıyordur...
Evine giderler...Kapıyız Mehtap Yenge açar...Rahmetli Coşkun Hoca kızım Arif içeride mi der...Mehtap Yenge de hangi arif derCoşkun Hoca Arif Kocabıyık der...Mehtap Yenge tanımıyorum öyle birini der...Bir başka sorumlu piç arif der...Yenge tanımıyorum der...Bir diğeri fordçu arif der yenge tanımıyorum der çoşkun hoca göğüs stopu arif der yenge bilmem der bu böyle devam eder en sonun da rahmetli erdoğan şenay mehtap kızım skoda arifi soruyoruz der...Mehtap da haaa öyle desenize der içeriye aaaaarrifff diye seslenir
Sonra ne mi olur 1984 Avrupa Şamiyonası elemelerinde 27 Ekim 1982'de Arnavutluk maçının tek golünü Skoda Arif atar ve gol sevinci sonrası adelesi atarRahmetli Çoşkun Ağabey maçtan sonra Skoda Arif'i Mehtap Abla'ya bırakır...
Hürmetler bizden üstadHürmetler bizden de Skoda Arif'e selam olsun...Size gerçek bir olay;
Çoşkun Hoca milli takımın yeninden başına gelir ve Arnavutluk maçı öncesi maçı kazanmamız için Arif Kocabıyık'ı ikna etmeye karar verir teknik heyet ki milli takımlar sorumlusu Erdoğan Şenay ile birlikte Mehtap Ar'ın evine giderler malum Skoda Arif orada kalıyordur...
Evine giderler...Kapıyız Mehtap Yenge açar...Rahmetli Coşkun Hoca kızım Arif içeride mi der...Mehtap Yenge de hangi arif derCoşkun Hoca Arif Kocabıyık der...Mehtap Yenge tanımıyorum öyle birini der...Bir başka sorumlu piç arif der...Yenge tanımıyorum der...Bir diğeri fordçu arif der yenge tanımıyorum der çoşkun hoca göğüs stopu arif der yenge bilmem der bu böyle devam eder en sonun da rahmetli erdoğan şenay mehtap kızım skoda arifi soruyoruz der...Mehtap da haaa öyle desenize der içeriye aaaaarrifff diye seslenir
Sonra ne mi olur 1984 Avrupa Şamiyonası elemelerinde 27 Ekim 1982'de Arnavutluk maçının tek golünü Skoda Arif atar ve gol sevinci sonrası adelesi atarRahmetli Çoşkun Ağabey maçtan sonra Skoda Arif'i Mehtap Abla'ya bırakır...