- 18 Temmuz 2009
- 82.207
- 240.361
- 5.263
Baş üstüne!Geldiğimiz noktada, konu adının "Sensiz Olmaz" olarak revize edilmesini rica ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baş üstüne!Geldiğimiz noktada, konu adının "Sensiz Olmaz" olarak revize edilmesini rica ediyorum.
Kolay 1 soru olduğu için cevaplamaya gerek duymuyorumSagda mavi tshirt lü abimiz kim tahmin edin bakalim.Ekli dosyayı görüntüle 22591
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onsuz olur sensiz olmazKonu sahibine yapılan bu saygısızlığı kınıyorum. Resmen konu başlığı değişmiş. Adam çıkıp gitse hakkı var!
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bulustugunuzda Evlilik hakkinda tavsiyelerinizi mustafa beye iletmekten cekinmeyinNeyse arkadaşlar ben biraz içişleri bakanına hesap verip uyurumhoş muhabbet için teşekkürler. Sayın Kaya 2 hafta sonra buluşuyoruz unutmayın
Neyse arkadaşlar ben biraz içişleri bakanına hesap verip uyurumhoş muhabbet için teşekkürler. Sayın Kaya 2 hafta sonra buluşuyoruz unutmayın

Onsuz olur sensiz olmaz![]()
Bulustugunuzda Evlilik hakkinda tavsiyelerinizi mustafa beye iletmekten cekinmeyin
Kaya bey tişörtünüz hazır, bir baskı kaldı geriye. Sabaha kargolarım herhalde.
![]()
Ic isleri bakani kim diye sorabilir miyim ustad ?Evli değilim. Tavsiyem belli güzel bir ilişkin olsun. Evlilik vs gibi kalıplar önemli değil.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Popo fanlarını uzen 1 post
Ic isleri bakani kim diye sorabilir miyim ustad ?
Ekli dosyayı görüntüle 22592
Arif Babaya selam çakalım yine göğüs stopu yine göğüs stopu...
İstanbul'da hiç evim olmadı çünkü...
Ekli dosyayı görüntüle 22593 Ekli dosyayı görüntüle 22594