Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.367
- 24.462
- 3.093
Eyvah eyvah konu evliliğe geldi neyse oğlan ağlıyor ben kaçar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz de tasarım bitmez Kaya bey siz hiç merak etmeyin;Zevksizsiniz. Modacı olsanız aç kalmıştınız Türker Bey
Gel katıl benim müfrezeye uzaktan bakma tikveşli yolunda ilerliyoruz gel çekinme katıl sen deReis yine aldin basini gidiyorsun. Iyi yolculuklar.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
MK.sensiz olmaz ne
Üstat @Yunus Can değiştirdi.Konu Başlığını Bindo Reize sormadan hangi hakla değiştiriyorsunuz???
Bende 4 gündur fln gormedim anliyorum biraz halinden hocamTeşekkür ederimHesap vermek derken günün sonunda onunla konuşmadan uyumamak. 1 haftadır yan yana değiliz.
Son 1 haftadır. Dinlemekten bıkmadımbuda gider ayak bir video olsun.
Üstat @Yunus Can değiştirdi.
Sevgili azizdaşım Kaya bey ile ortak paydada buluşmayı ve aynı rütbeyi almayı talep ediyorum.
Dolar 4.70 be üstad sayılmaz bence.Yok mehtap yengenin en ayıplı sahneleri rahmetli kemal sunal ile kesişmeleriydi...Bu arada Mehtap Yenge ile Müjde Abla rahmetli Aysel Teyze'nin Şişli İçesi Nişantaşı Semti Valikonağı Caddesindeki daireyi 500.000 amarigan dolarına satmış diyorlar ne dersin üstat hayırsız evlatlık mı???
Hayır. Ya ikimizde de olur ya da sadece sende olur Kaya bey.@Keramettin TANRIVERDİ hemen hallet. Al benden ona ver!
Zevkle ekledim.Hayır. Ya ikimizde de olur ya da sadece sende olur Kaya bey.
Teşekkür ediyorum.Zevkle ekledim.
Bingo oradan mı geliyor latin kökenli bir sözcük mü?
Kaç yaşında adamsın şu profilinin haline bak.Galatasaray forumunda aykut avatarı,aziz rankı yok bizi bırakma başkanım,yok biz şike yapmadık.Tüh sana.@Keramettin TANRIVERDİ hemen hallet. Al benden ona ver!
Rütben ile avatarındaki gudubet kadın müthiş ikili oldu.Teşekkür ediyorum.
Hocam o kadina gudubet diyorsan sana sogan tavsiye etmek durumunda kalirimRütben ile avatarındaki gudubet kadın müthiş ikili oldu.