serbay şenkal

Kulüp 2 ay sonra gidici olduğunu düşünse bu kararı alır mıydı renktas sence?

Malesef kulüpler hükümetin eline çok fazla koz verdi. Muhtemelen şu anda şunlar gidene kadar ayıya dayı diyelim sonra önümüze bakarız diyorlar ama benim için mide bulandırıcı bir hareket bu. Sözde fikri hür insanlar masum bir adamın üstelik adam haksızlığa sesini çıkardı diye işinden olmasına göz yumdular.

Ulan Dursun

Yazık lan sana, sanki çok gündeme geldi adam ekmeğinden edilir mi şu sebepten

Yalamanız batsın

Hala şaşıranlar var. Anlamadınız galiba bizim başkan ve yönetiminin büyük çoğunluğu hatta buna Erden Timur'da dahil hepsi AKP'li yahu.

Serbay Şankalın dili biraz sivriydi açıkcası.Muhaliflik ayrı açık açık bunu sert biçimde dile getirmek ayrı.Galatasaray siyaset üstüdür o klübün içinde çalışıyosan siyasi görüşlerini törpülemek zorundasın.Bu klüplerin/gs,fb,bjk,ts) devleti direkt karşısına alma gibi bir lüksü yok dünyanın en muhalif adamını getir klübün başına koy gene yapamazsın bunu.

Yönetim uyarabilir, Serbay ise biraz daha dikkatli ve ölçülü olabilirdi belki. Bu şekil hoş değil. Yutup kanalı destek olalım.

Onemli sampiyonluk yolunda baskanimizi ve serefli kulubumuzun, youtube video cekerek, laf atamazsin.

Uza ve birdaha donme.

bu arkadaşa yönetim destek çıksa şu aşağıdaki olayı rüyalarında görürlerdi!

Serbay'ın işten çıkarılma nedeni yanlış olmuş. Lakin kulübün siyaset dışında kalmak istemesi normal. Bunun dışında sunuculuğunu falan hiç beğenmedim, irrite edici bir tavrı vardı ve gitmesi gerektiğini düşünürdüm keşke bu nedenle çıkarılsaydı.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkasında başka neden de olabilir belki peşin hükümlü olmamak lazım

Geri
Üst Alt