serbay şenkal

Sosyal medyasını inceledim dili çok sivri. Biz muhalifiz hoşumuza gider ama klüp böyle degerlendirmez. Bence uyarılmıstır önce . Uyarmadan çıkardılar diyor yalan söylüyor diye düsünüyorum. Muhalif siyasetçilere de paylaşım yapsa bu şekilde yine işten atilmasi lazım. Yönetim doğru kararı vermiş. Sen takım kanalında çalışıyorsun bir nevi takımı temsil ediyorsun eleştir ama düzgün dil kullan bari.

Galatasaray gibi elit bir kulup bos bosuna birini yolamaz, yanlisi vardir yollanir.

Uza Serbay

Korku imparatorluğuna boyun eğen yönetimi kınıyorum.

illa gönderecekseniz plaket filan verilip yollar ayrılmalıydı

Burada onemli olan su. Bu karar Galatasaray yonetiminin mi yoksa hukumetten indirme bir karar mi?

Sirketlerin iscilerini sosyal medyada yazdiklari nedeniyle isten cikarmalari yeni bir durum degil. Bu dunyanin her yerinde olur.

Gidip sosyal medya yazilarini okumadim ancak sirf hukumeti elestirdigi icin cikarildiysa cok cok sacma.

"Fazla güven, g*te vurur.."

Kendi kişisel sosyal medya hesabından politikacıları eleştirdi diye işine son verildiyse büyük ayıp, eleştirdiği politikacıların yukarıdan emriyle talimatı ile işine son verildiyse çok daha büyük bir ayıp hatta Galatasaray için utanç vesilesidir. O zaman adama sorarlar; Nerede fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür Galatasaray diye?? Eğer bu iş talimat ile yapıldıysa hiç bundan sonra Tevfik Fikret'i ölüm yıldönümünde falan anmasın bizimkiler komik durur.

Serbay Şenkal sürekli bu tür paylaşımlar yapan bir arkadaş. Öyle bir durum olsa daha önce fişi çekilirdi diye tahmin ediyorum ama kendisi açıkça siyasi demiş. Bir de kulüp tarafından mevzuyu dinlemek lazım.

futbolu yönetenlere kapak şov yaptığı için yöneticilerimiz tarafından ipinin çekildiği kanaatindeyim.

Bu şeref yoksunu klubu karıştırmak için video paylaşmış. Fener hesapları anında yaymaya çalışıyor büyük ihtimal işsiz kalınca koç tan para karşılığı yapıyor bu işleri alçak herif.

Ne yapmaya çalışıyor bu adam koca kulübü hatta kulup de çalışan herkesi töhmet altında bırakıyor bu videoyla. Madem biliyordun bu durumları çalıştığın dönemde engel olsaydın ya.

Çok ağır saçmalamış.Madem kadın pazarlanıyor görevliyken neden sesini çıkarmadın sen de mi o pazarlamanın içindeydin yoksa?Kovulduktan sonra aşırı çirkinleşti sıkıntılı bir karakter olduğu yorumlarından belli oluyordu zaten

Geri
Üst Alt