Sercan için "Servet Çetin + 4 milyon euro"

Cevap: Sercan için "Servet Çetin + 4 milyon euro"

Alnımızda keriz mi yazıyor acaba?

Tabi canım 29 yasındaki Elano kalsın. Arda 12-14m euroya satılsın. Sercan'ı Servet+4m euroya alılım. Arda'dan gelen parayla Gio + Sercan'ın 4m eurosu karsılansın di mi...

Aferin bu kafaya devam.

Sercan yabancı olsa degeri ne kadardı acaba? 3m euro?

servete ilave olarak ayhan yerine sarp ve barışı kabul ederlermi acaba...diyecem de ertuğrul akıllı adam;biliyordur bunların futbolcu olmadığını,zaten hele de sarp ın galatasaray kadrosunda -100 kişilik de olsa- bulunmaması gerektiğini FR-neeskens ikilisinden başka herkes anladı!...

Sercan yabancı olsa degeri ne kadardı acaba? 3m euro?

tamamda anti- damping gumruk kanunlari var diye 300 dolarlik laptopi 1000 dolara alinca

yada 1 dolarlik benzine 5 dolar odeyince noluyor

isin kurallari var market ne diyorsa odur

bir adamin degeri boyle belitlenir

o zmn benzinde alma

laptopta alma

disarda 5 lira bizde 10 diyerek

bilmem anlatabildimmii

soke soke alacagiz turkiyedeki gencleri

yetenkliyse 10 milyon vermek pahasina

ne zaman yabanci sinirlamasi kalkar o zmn bu yaorumlariniz mantikli olur

depreciation? amortisman? yas?

bole sanli sariogluna gidersin

doğru Sanli kaptana kadar gidebilir :) ama Holosko'yu aldıklarında bu adama bu isimler üstüne de bu kadar para verilir mi diyordu herkes ama şimdi Holosko'yu bedava veriyorlar,çok berbat bi transfer stratejisi ama banane dimi :)

Servet'le Bursa'yı kandırırsak mükemmel olur ama Bjk işi bitirecek gibi

mustiye yapın bu teklifi cavcav amca kabul eder

bu beşiktaşa ne oluyor böyle quaresma+hilbert+sercan+schuster :eek::eek:

Bursa akıllı bulmus bizim ve BJK gibi kulupleri kullanıyor. Sercan'ı hem paraya hem de parayla dahi alamayacakları kaliteli oyuncularla takasa girerek avantajlı cıkacaklar.

Servet tek vasat ustu yerli stoperken, Sercan karsılıgında para + Servet'i alacaklar. Sercan'ın boslugunu Sercan'dan daha iyi oyuncu olan, bonservis elindeki Semih'le kapatırlar. Servet + 4m euro 0 -sıfır- maliyete gelir boylece.

Ya da Holosko + Zapo + para alıp eksiklerini giderir. Gelen parayla Servet'i alıp, ustune de Semih'i aldılar mı, harika takım olurlar.

Semih ve Halil Altıntop varken, Sercan gibi bu oyunculardan iyi olmayan birine, Servet + 4m euro ,yani 8m euro diyelim, veren akıllı ancak ya biz ya da bjk olurdu.

Yonetimden, Pektemek = Balta + Sabri + 1m euro hamlesi bekliyorum.

Not: Aydın Yılmaz eskeza Bursaspor'da yetismis bir oyuncu olupsimdi kadroda olsa, 3m euro + xx +yy teklif ederdik herhalde...

BJK'nin yaptigi teklif daha iyi onlarkini kabul ederler tabi eger haberler dogruysa.

Yok 1 adette deve ekleyelim bu müthiş anlaşmaya!!!

Bursa yerinde olsam, Sercan'ı bjk'ye verirdim. Gelen paranın ustune en fazla 1m euro koyup Servet'i de alırdım bizden.

bence rijkaardın istediği oyuncuları alamazlarsa vay halimize...... yine hüsran olur ve 4. zor oluruz.........

Bursa yerinde olsam, Sercan'ı bjk'ye verirdim. Gelen paranın ustune en fazla 1m euro koyup Servet'i de alırdım bizden.

Galatasaray'ın Servet'i 4 milyon euro'ya bırakmaya niyeti yok. Geçenlerde Servet'e sordular bunu, "Sanmıyorum 4 milyon euro istediklerini, keşke doğru olsa, 4 milyon euro verecek bir sürü kulüp bulur getirirdim ben." gibisinden birşeyler söyledi.

Geri
Üst Alt