Kemal Demir
Sarı Üye
- 21 Mayıs 2011
- 523
- 5
- 268
Transfer olana kadar herkes bayılır futbolcuya, transfer biter herkes başlar eksik bulmaya.
Esas olan gelen futbolcunun gelişimine katkı verebilmek futbolcudan verim alabilmektir. Burak yilmaz 19 yasından beri aynı fizik özelliklerine aynı hıza sahip sizce neden Trabzon'da çıkış yapabildi? Ona uygun ortamı bulduğu icin?
Sercan iyi futbolcudur. Kosu kapasitesinde fiziksel yeteneklerinde tekniğinde transfer olduğu güne gore bir azalma yoktur. Takımı yönetenlerin tercihleri vardır. İnşallah daha güçlü bir karakter olarak ülke futboluna katkı saglar.
Sercan dediğimiz oyuncu hızı süratiyle bilinen bi oyuncuydu, bize gelmeden bi önceki sezon zaten kilo fazlası vardı, bizde de aynen devam ettirdi bunu, yer yer gözüme daha kilolu bile geldi şahsen. Burağa gelecek olursak Trabzon'a gittiğinden beri sabah akşam fiziğini geliştirmek için spor salonuna gittiğini kendisi söylemiştir zamanında, Trabzon'lu arkadaş varsa aramızda teyit te ettirebilir, ki 18 yaşındaki Burağı geçtim Fenerdeki Burakla bizdeki Burağı izlersen fiziksel farkı ayırt edebilirsin. Sonuç olarak yönetenlerin tercihiyle alakalı bi durum olduğuna inanmıyorum ben, Burağın bizde oynamasının nedeni sahada güçlü kalabilmesi iken Sercan'ın kalmamasının nedeni bir o kadar hantal oluşudur, Bursa'da da başarılı olamayacaktır bu kafayla.