Sercan Yıldırım Resmen Bursaspor'da!

Transfer olana kadar herkes bayılır futbolcuya, transfer biter herkes başlar eksik bulmaya.

Esas olan gelen futbolcunun gelişimine katkı verebilmek futbolcudan verim alabilmektir. Burak yilmaz 19 yasından beri aynı fizik özelliklerine aynı hıza sahip sizce neden Trabzon'da çıkış yapabildi? Ona uygun ortamı bulduğu icin?

Sercan iyi futbolcudur. Kosu kapasitesinde fiziksel yeteneklerinde tekniğinde transfer olduğu güne gore bir azalma yoktur. Takımı yönetenlerin tercihleri vardır. İnşallah daha güçlü bir karakter olarak ülke futboluna katkı saglar.

Sercan dediğimiz oyuncu hızı süratiyle bilinen bi oyuncuydu, bize gelmeden bi önceki sezon zaten kilo fazlası vardı, bizde de aynen devam ettirdi bunu, yer yer gözüme daha kilolu bile geldi şahsen. Burağa gelecek olursak Trabzon'a gittiğinden beri sabah akşam fiziğini geliştirmek için spor salonuna gittiğini kendisi söylemiştir zamanında, Trabzon'lu arkadaş varsa aramızda teyit te ettirebilir, ki 18 yaşındaki Burağı geçtim Fenerdeki Burakla bizdeki Burağı izlersen fiziksel farkı ayırt edebilirsin. Sonuç olarak yönetenlerin tercihiyle alakalı bi durum olduğuna inanmıyorum ben, Burağın bizde oynamasının nedeni sahada güçlü kalabilmesi iken Sercan'ın kalmamasının nedeni bir o kadar hantal oluşudur, Bursa'da da başarılı olamayacaktır bu kafayla.

Sercan Yildirimin'in transferinde neler dediysek aynisini Burak Yilmaz transferi icinde söyledik ve maalesef hakli cikti. Hep bosa giden para.

Eski takımını özlemiştir.

Manisa'dan aldıkları Bekir Yılmaz fena oyuncu değil yalnız çıkış yapabilir.

Sercandakı sans kımsede yok yemın edıyorum adam ıstedıgı takıma gıdıyor bugun barcelonada oynamak ıstesın orayada kıralık gıder

Daha bir ay önce Urfa'da izliyordum o göbegiyle biraz zor oynar süper ligde. Kendine ceki düzen verirse ayrı.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Alınması hataydı zaten bursada bile düzenli oynayamayan adamdı. Bursa volkan ve sercandan belki beklediği parayı alamadı ama yine sağlam kakaladı. Volkan hiç değilse düzenli oynayan adamdı takımı sürüklüyordu sercanı almak ciddi aptallıktı.

Sercan bu saatten sonra mentalitesini toptan degistirmesi lazim. Yoksa 23 yasinda bitirecek kariyerini.

Geri
Üst Alt