Sercan Yıldırım Resmen Bursaspor'da!

Eski ekibi topluyor Bursa, sonuçları nasıl olacak bakalım. Bu işe en çok Sercan sevinmiştir heralde. :)

nasıl bir hak iddia ederek dava açılabilir ki? Sonuçta ticaret yapıyorsun, risk alıyorsun.

Patates satmıyoruz sonuçta burda. Adamın yediği naneler ortada. Sakatlığı yok bişey yok, adam gelişeceğine köreldi. İstanbul'da barlardan topladık, kiraladık Sivas'a antrenmandan kaçtı, sporcu gibi yaşamadı hiç. Böyle bir adamın spordan para kazanmaması gerek.

Patates satmıyoruz sonuçta burda. Adamın yediği naneler ortada. Sakatlığı yok bişey yok, adam gelişeceğine köreldi. İstanbul'da barlardan topladık, kiraladık Sivas'a antrenmandan kaçtı, sporcu gibi yaşamadı hiç. Böyle bir adamın spordan para kazanmaması gerek.

tamam da ben burada hukuka aykırılık göremiyorum. Yapabileceğin en iyi şey kulübüyle mevcut sözleşmesini fesh edersin olur biter.

Oh kurtulduk.

Yiğit+Sercan'dan yediğimiz kazık, Galatasaray tarihine altın harflerle kazınacaktır.

tamam da ben burada hukuka aykırılık göremiyorum. Yapabileceğin en iyi şey kulübüyle mevcut sözleşmesini fesh edersin olur biter.

Ben kulüp penceresinden bakmıyorum yalnız olaya. Bu adamın spordan para kazanmaması gerek diyorum. Gerçekten bu iş için deli olan adamların önünü açmak için böyle radikal bir karar alınmalı. Sercan'ı şu an serbest bıraksak sırf ismi olduğu için 10 tane kulüp sıraya girer. Hiçbirinde performans veremez tokatlar gider yine hepsini. Böyle yaşlanır gider bu adam biç bi halt olamadan.

Ya da aklını başına toplar Bursa'da adam olur, arkasından ağlarız olan bizim paralara oldu diye.

Ben kulüp penceresinden bakmıyorum yalnız olaya. Bu adamın spordan para kazanmaması gerek diyorum. Gerçekten bu iş için deli olan adamların önünü açmak için böyle radikal bir karar alınmalı. Sercan'ı şu an serbest bıraksak sırf ismi olduğu için 10 tane kulüp sıraya girer. Hiçbirinde performans veremez tokatlar gider yine hepsini. Böyle yaşlanır gider bu adam biç bi halt olamadan.

Ya da aklını başına toplar Bursa'da adam olur, arkasından ağlarız olan bizim aralara oldu diye.

Bursadan ilk aldığımız zaman Sercan o paraya değebilecek bir futbolcuydu bana göre.Artık mantalitesi "büyük kulübe kapağı attık ver elini avrupa" mı oldu yoksa yeteri kadar şans vermedik ondan mı kendisini dağıttı orasını bilemiyorum.

Umarım dediğin gibi olur Bursada adam olur.

En azından gözümüzün önünde olur.Urfa çok pozisyona giremediği için pek gol atamıyordu.Burada kendini bulup sene sonunda bize iyi bir şekilde dönmesini umut ediyorum.Seneye sınır 5'e inecek.Yerli lazım bize.

Orada kendini bulursa bursa satın alma opsiyonunu kullanir zaten

''tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı''

diye boşuna dememişler

Bursa eski futbolcuları topluyor, bonservis vereceklerini sanmam bedava alırlar

bu adamı united izliyordu zamanında,bursada ki ilk senesinde gelecek vaad ediyordu ama üstüne koyacağına daha da geriye gitti futbolu

Sercani özetleyen bir cümle.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=6bGeTxOvVrw[/media]

Oh be bela dan kurtulduk.

sercan daha 23 yaşında hala patlama yapabilir burak yılmazda unutulmuştu trabzonda çıkış yakaladı yetenekli bir futbolcu 5 sene önce türk futbolunun en büyük yıldızlarıdan biri olcak deniyordu ama bir türlü çıkış yapamadı bence artık bu son şansı umarım artık beklenen atağı burda yapar

Mehmet Batdal, Sercan Yildirim, Batuhan Karadeniz..

Medya genç forvetleri ne kadar abartmayi seviyorlar, bunlardan hiç biri saglam çikmadi.

Sercan yetenekliydi gelistirecegi tek sey sogukkanliligi ve son vuruslariydi.Ama Istanbula atinca kapagi o Dj olarak gelisim gosterdi futbolu unuttu.Turkiyede ne yazik ki boyle topcular gec olgunlasiyor (burak yilmaz) Bayernin yaptigi gibi size sattigimiz fiyata aliriz maddesi koydurmak lazim ne olur ne olmaz.

Geri
Üst Alt