Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Batuhan Karadeniz vol2
Bence Karadeniz'den hala birşeyler çikabilir, Sercan ise Mehmet Batdal gibi olacak galiba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Batuhan Karadeniz vol2
+ Musa Çağıran
Ama o zaman denenmesi gereken bir hamleydi. Aynı Yiğit'in alınması gibi.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
nasıl bir hak iddia ederek dava açılabilir ki? Sonuçta ticaret yapıyorsun, risk alıyorsun.
Patates satmıyoruz sonuçta burda. Adamın yediği naneler ortada. Sakatlığı yok bişey yok, adam gelişeceğine köreldi. İstanbul'da barlardan topladık, kiraladık Sivas'a antrenmandan kaçtı, sporcu gibi yaşamadı hiç. Böyle bir adamın spordan para kazanmaması gerek.
tamam da ben burada hukuka aykırılık göremiyorum. Yapabileceğin en iyi şey kulübüyle mevcut sözleşmesini fesh edersin olur biter.
Yiğit Gökoğlan mı denenmesi gereken bir hamleydi? Hem de 3 m €'ya.
Ben kulüp penceresinden bakmıyorum yalnız olaya. Bu adamın spordan para kazanmaması gerek diyorum. Gerçekten bu iş için deli olan adamların önünü açmak için böyle radikal bir karar alınmalı. Sercan'ı şu an serbest bıraksak sırf ismi olduğu için 10 tane kulüp sıraya girer. Hiçbirinde performans veremez tokatlar gider yine hepsini. Böyle yaşlanır gider bu adam biç bi halt olamadan.
Ya da aklını başına toplar Bursa'da adam olur, arkasından ağlarız olan bizim aralara oldu diye.
En azından gözümüzün önünde olur.Urfa çok pozisyona giremediği için pek gol atamıyordu.Burada kendini bulup sene sonunda bize iyi bir şekilde dönmesini umut ediyorum.Seneye sınır 5'e inecek.Yerli lazım bize.
Bence Karadeniz'den hala birşeyler çikabilir, Sercan ise Mehmet Batdal gibi olacak galiba.