Hanife Akan
Kırmızı Üye
- 14 Mart 2011
- 2.313
- 458
- 1.358
Cevap: # Sercan Yıldırım
Kötü birşey de yazmadım oysaki
Sana hiç yakış tıramadım.
Kötü birşey de yazmadım oysaki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana hiç yakış tıramadım.
Bitiriciliğinin kötü olması doğuştan ve hayatının sonuna kadar geliştiremeyeceği bir şey EVET. Her şey bitiricilik değil ayrıca.
Değil.
Nasıl tabir ediliyordu forumda; LESH bir yorum olmuş. Sercan gözümde vasat bir futbolcu.
Galatasaray ile anlaştı mı?
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'dan açıklama
![]()
İbrahim Yazıcı, Sercan Yıldırım'ın Galatasaray ile anlaştığına dair iddialara yanıt verirken, "Şu an öyle bir ihtimal yok. Her yıldız futbolcu teklif alır. Sercan da yıldız bir futbolcu. Kulüp kriterlerine de uygun olduğu takdirde, futbolcu teklifleri değerlendirir. Bunu her profesyonel sporcu bilir ve yapar. Ama şu an öyle bir durum söz konusu değil" açıklamasında bulundu.
Başkan İbrahim Yazıcı, Sercan Yıldırım'ın Galatasaray tesislerine gidip görüşme yaptığının hatırlatılıp, "Sercan, Galatasaray ile anlaştı mı?" sorusuna ise, "Sercan Yıldırım Bursasporludur. Sercan, Galatasaray tesislerine gezmek amaçlı ve arkadaşlarını ziyarete gitti. Bu ziyaretten benim de bilgim var. Görüşme yapmasının ise ihtimali yok. Aynı şeyi tekrarlamak istiyorum, her yıldız oyuncu teklif alır, Sercan'a da teklif gelmesi çok normal. Ancak, şu noktada öyle bir durum yok" yanıtını verdi.
Ligtv.com.tr
ibrahimseten ibrahim seten
Bugunku toplantida bursa baskani iyazici gsaray asbaskani aozturk'e sercan'i teklif etti.. Gsaray degerlendiriyor.. Alsin mi sizce?
Hiç yerli forvetimiz yokken bu fırsatı kaçırmamalıyız bence. Bursa milyon Euro'lar istiyordu eskiden, şimdi kelepir fiyatına alınabilir.