Sercan Yıldırım'ın Babasından Açıklamalar

Cevap: Sercan Yıldırım'ın Babasından Açıklamalar

Azize transferi bozmuş gibi mehmet topaç olayındaki gibi kıroyum ama para bende demiş sercan ve babasıda bonservisimi satın alabilirsin ama ruhumu asla demiş:)

Azize bu sözlerden sonra verir 11 milyon euroyu alır sercanı.:)

Sercanın avrupa olayını ben pek akılcı bulmuyorum ve çıkan haberlerede pek itimat etmiyorum.Dönem dönem büyük klüplerin scout ekipleri dünyanın dörtbir köşesinde oyuncu izliyor,bakıyor.Sercanda bu scout ekibinden olan kişilerin takibinde idi ama asla bir teklif olayı olmadı bursaya dolayısı ile bu olay medyada "sercanı manu,inter istiyor" diye göründü.

Sercanın gerçekten Galatasarayda kendini aşacağını düşünüyorum ve bunu kendiside aileside görüyor.Zaten şuanda türkiyede oynayan her oyuncu arda ile yanyana top oynamak istiyor dolayısı ile sercanın kendisi ve ailesininde istemesi kadar doğal bir şey yok.Bence ara sezonda sercanı alır Galatasaray.

Bu söylemleri tamamen bir oyun olarak düşünüyorum.

Sercan'ın babası biliyor ki eğer fenerbahçe bizim için bitmiştir derse ve Sercan Galatasaray'lı derse aziz parayı arttırır almak için.

Bu söylemler tamamen para içindir o yüzden gaza gelmeyelim.

Burdanda şu sonuyç çıkıyor önümüzdeki 4-5 sene sercan GS forması giyemez,giydirmezler.

Sercanı bu saaten sonra ya fener zorla alır(kimse alamaz demesin topuz olayından sonra)

yada avrupaya gider bi halt etmeden 2 sene içinde bize geri döner(bknz:caner)

Sercan Galatasaray'ı Bursa parayı istiyor,kücük bir ihtimal onu Galatasaray'da görmek.

"Açıklamalar beni bağlamıyor"

Bursaspor'un başarılı golcüsü Sercan Yıldırım, babası Kenan Yıldırım'ın transferi konusunda söylediklerinini yalanladı. Sercan, babasının transferiyle ilgili söylediklerinin kendisini bağlamadığını ifade etti.

İşte Sercan'ın açıklamaları: "Değerli spor kamuoyunun dikkatine, Son dönemde basında yer alan transfer söylentileri ve benim dışımda yapılan açıklamalar mensup olduğum camiayı olduğu kadar benide son derece rahatsız etmiştir. Yapılan açıklamaların benim ile hiçbir ilgisi olmadığı gibi beni de hiçbir şekilde bağlamamaktadır.

Bursaspor’ da oynamaktan ve yeşil beyaz formayı taşımaktan dolayı onur duymaktayım taraftarımızı benim dışımda gelişen olaylardan dolayı üzdüğüm için özür dilerim. Milli takımdan döndükten sonra bu konularla ilgili daha geniş bir basın açıklaması gerçekleştireceğim."

Lig Tv.com.tr

Bir evlat babasına diyebilir mi? Babamın sözleri beni bağlamıyor,tamamen Bursaspor kulübünün zorunlu açıklamasıdır bu.

Alir diyorum ben de A-LIR.

Genc futbolcular icin verilen special talent diye birsey var, Sercan'dan cok daha kotu durumdaki futbolculara bile veriliyor, ki Sercan her yas grubunda oynadi milli takimda son 2 yilda, bunun disinda Turkiye'nin siralamalardaki durumu ve Sercan'in Bursa'da banko oynamasi da verilmesini kolaylastiran ekstra sebepler.

Aydinlattim mi seni kocum soralim modeatorlerimize istersen aydinlatmis miyim diye? ;)

Aslan parçası aydınlatamadın!! Gene olmadı kusura bakma. O senin dediğin young talent olayı öyle her canının istediği topçuya uygulanamıyor. Arsen Wenger'in Lionel Messi'yi zamanında keşfetmesine rağmen Barça'nın bu topçuyu altyapısına katması bunun örneği. Ayrıca Sercan daha sadece geçen sene oynadı Süper Lig'de adam gibi ve bu da bu çalışma izni için yeterli değildir. Gİ-DE-MEZ. Seneye gider mi bilemem ama bu sene isteseler de gidemezdi. Umarım bir şeyler öğrenmişsindir forumdaki asabi arkadaşım Hayri..

Sercan'ın oyunun milli maçta çok beğendim gelecek vaad ediyor.

Keşke bize gelse :)

"Açıklamalar beni bağlamıyor"

Bursaspor'un başarılı golcüsü Sercan Yıldırım, babası Kenan Yıldırım'ın transferi konusunda söylediklerinini yalanladı. Sercan, babasının transferiyle ilgili söylediklerinin kendisini bağlamadığını ifade etti.

İşte Sercan'ın açıklamaları: "Değerli spor kamuoyunun dikkatine, Son dönemde basında yer alan transfer söylentileri ve benim dışımda yapılan açıklamalar mensup olduğum camiayı olduğu kadar benide son derece rahatsız etmiştir. Yapılan açıklamaların benim ile hiçbir ilgisi olmadığı gibi beni de hiçbir şekilde bağlamamaktadır.

Bursaspor’ da oynamaktan ve yeşil beyaz formayı taşımaktan dolayı onur duymaktayım taraftarımızı benim dışımda gelişen olaylardan dolayı üzdüğüm için özür dilerim. Milli takımdan döndükten sonra bu konularla ilgili daha geniş bir basın açıklaması gerçekleştireceğim."

Lig Tv.com.tr

Bursaspor iyi düzmüs Sercanin agzindan....Ulan Ben Sercanin yerinde olsam bu aciklamalardan sonra Protesto eder Antremanlara dahi cikmazdim....

Ne demek o Sözler..? Yaani Babasini Takmiyormu Sercan..?? Yuh be Kafasina Göre is yapiyor Bursa yaani illaki bu Futbolcuyu gönül razisi olmadan 10 Milyona gagalayacaklar Azize ye...

Lig TV de hemen duyurma zevki yasamis sanki Sercan kendisi diyor ya bu laflari...

evet kesinlikle kulübün bir oyunu.Parayı verene basacak bizde 10 milyon euro vermeyeceğimize göre unutalım sercanı.

sercan ömrümüzü yedin.

Yani Bursa diyor ki fenevede kapımız açık müşteri kaçmasın ya o topuzun menejeri olduktan sonra 10 dan aşağı gitmez bu sercan

bu adam caner gibi 5mılyon euro civarı bi paraya CSKA tarzı bi takıma satılır.ordada tekke gibi bazen oynar bazen oynamaz sonrada ya geri döner türkiyeye yada unutulur orda..

bu adam caner gibi 5mılyon euro civarı bi paraya CSKA tarzı bi takıma satılır.ordada tekke gibi bazen oynar bazen oynamaz sonrada ya geri döner türkiyeye yada unutulur orda..

Ben Sercanin hicde öyle olacagini zannetmiyorum.

Adamda birseyi basarma hirsi var birkere...bence futbolda genc bir yeteneksen,en önemli seylerden biri budur.

Hiz var,teknik var,calim atabiliyo,bitiriciligide iyi ve henüz 19 yasinda.

Bence Sercan Rusyada her takimda banko oynar...hatta Manu,Chelsea,Man.City,Liverpool, haric ingilterenin cogu takiminda sürekli forma sansi bulabilecek bir oyuncu!

Türk futbolcu diye bukadar kücümsememek lazim ve Sercandaki yetenekleri görmek lazim diyorum,baska birsey demiyorum!

Insallah Ocakta bizde olur:)

Sercan bulsun 10 - 11 milyon ytl yi ocakta anca gelir GS ye.

'Fener bizim için bitti gönlümüz Aslan'da'

Transfer döneminin gözde ismi Bursasporlu Sercan'ın babası Kenan Yıldırım, “Oğlumun Rijkaard'la çalışmasını isterdim. Gönlümüz Galatasaray'da. Fenerbahçe'yle işimiz bitmiştir” dedi.

Fanatik

Geri
Üst Alt