Haber Serdal Adalı: "Galatasaray maçında Ozan Ergün'ün takipçisi olacağız"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Serdal Adalı: "Yarın camiamız için, Türk futbolu için çok önemli bir derbiye çıkacağız. Bu maça gelirken takımımız ligde 13 maçlık bir namağlup seri yakaladı, son 4 resmi maçımızı kazanarak geliyoruz. Oyuncularımızın formu yükseliyor. Taraftarımız, arzu ettiği Beşiktaş'ı görmeye başladı. Büyük taraftarımızın önünde bu olumlu gidişata devam etmek ve camiamıza derbi galibiyeti yaşatmak istiyoruz."

Serdal Adalı: "Oyuncularımız, teknik heyetimiz, taraftarımız... Hepimiz bu maça hazırız."

Serdal Adalı: "Skor 4-1 ve maç neredeyse bitmişken oyuncularımızı tahrik etme amacı taşıyan rakip futbolcuların kim oldukları bana çok manidar geliyor. Böyle bir maçta tansiyon yükseltme ve saha dışına taşıma niyetleri olanların amacını da az çok tahmin ediyoruz. Bu ucuz provokatif eylemleri de Rizespor başkanı ve teknik direktörünün takdirine bırakıyorum. Gerekeni yapacaklarına da hiç şüphem yok."

Serdal Adalı: "Ozan Ergün, genç bir hakem ve büyük maç tecrübesi yok. Federasyonun genç hakemlere güvenmesini biz de destekliyoruz. Türk futbolundaki hakem sorununu genç hakemlerin çözeceğine inanıyoruz. Galatasaray maçındaki hakem yönetiminin takipçisi olacağız. Geçtiğimiz yıllarda bu uyarıyı yaptığımız maçlarda hep haklı çıktık."

Serdal Adalı: "Oyuncularıma, Sergen Yalçın ve ekibine ayrıca taraftarıma güveniyorum. Oynadığı her maça favori çıkan ve kazanmaktan başka bir şey düşünmeyen takımımızın bu maçı kazanacağına yürekten inanıyorum."

Serdal Adalı: "Futbolun konuşulduğu güzel bir derbi olmasını diliyorum."

Serdal Adalı: "Bu takım sezon başında kötü bir takım değildi. Eksik bir takımdı. Önümüzde bir Türkiye Kupası var, kupayı almak istiyoruz. Ligde de gelebildiğimiz en üst sıralara gelmek istiyoruz."

Serdal Adalı: "Maçtan önce söylediğimiz bir prim yok derbi için. Maç bittikten sonra soyunma odasında belirlediğimiz rakamlar var. Bu maç da her maç gibi olacak. Maçtan sonra tahmin ediyorum bir prim vereceğiz."

Serdal Adalı: "Genç hakemlerimizi yürekten destekliyoruz, güveniyoruz. Hata yapabilirler. Onların minimize edileceği yer VAR odası. Farkındaysanız ben 2-3 aydır VAR konusundan bahsediyorum. Bu konuda da hemfikir olduğumuz noktalar var TFF ile. VAR'daki sorunları çözmeden bir noktaya geleceğimizi düşünmüyorum açıkçası."

Serdal Adalı: "Bir çiçekle bahar gelmiyor. Sürdürülebilir şekle gelirse o zaman transferler değerini buluyor. Çok iyi bir sistem var ve bu sisteme göre transfer yapmaya devam ettiğimiz sürece isabetli transferleri yapmaya devam ederiz."

Serdal Adalı: "Bankalar Birliği'nden çıkma konusu... Camiam çok iyi bilsin hepsi bir program çerçevesi içerisinde yürüyor. Eğer rahat edeceklerse bunu duyarak, biz pazartesi günü istersek Bankalar Birliği'nden çıkarız. Ama bunu bir plana oturttuk. Bunu plan içinde yürütmek kulüp için daha hayırlı."

Serdal Adalı: "Gedson Fernandes ile bir görüşme yok. Bildiğim kadarıyla da oynadığı takımda mutlu. Transfer zamanı değil neden gündeme geldi anlamış değilim. Gelmek isterse de Beşiktaş'ın kapısı her zaman açık Gedson'a."

Serdal Adalı: "Önümüzdeki günlerde Orkun'la bir imza günü düzenlemek istiyoruz."

Serdal Adalı: "Rizespor maçında skor 4-1 ve maç neredeyse bitmişken oyuncularımızı tahrik etme amacı taşıyan rakip futbolcuların kim oldukları bana çok manidar geliyor."

1772814464830.webp

Nasilda baski altina aliyorlar hakemi. Aslinda gerek yok, zaten talimati fenerasyon baskanindan aliyorlar hakemler. Hele bu maca ozel hazirlamislardir hakemleri. Bunlari rahat yeneriz aslinda, ama iste bu hakemde tam Galatasaray dusmani. Yasin Kol gibi yine 40 dakika falan lehimize faul calmassa isimiz cok zor. Yoksa bu kargalari rahat yeneriz. 1-2 yeneriz diyorum.

Hele y kafalı herife bak hele.

Yarın size koyunca daha fazla ağlarsın.

Hakemleri baskı altına almak çabası gayet doğru ,bunu bizimkiler yapmıyor ama doğru hamle
Beygirci başkan bankalardan nasil çıkacakmış acaba

Ulan sen kimsin ayar vermeye kalkıyosun. Çapsız

Karşında beygirle satın aldığın ibrahim akın yok

Memlekette bir kurumun en üst makamına yerleşenlerin çoğunda bi enayilik söz konusu.

Memlekette bir kurumun en üst makamına yerleşenlerin çoğunda bi enayilik söz konusu.
Şike sezonunda tüpçü bunların başkanıydı, bu arsız da asbaşkan.

Bu arsız ibrahim akına beygir telkif ederek şike yaptı.

Sonra tüpçü fb ve bjkyi ayıklamak için tff başkanı oldu, bu da uefada tescilli şikeci yaptığı kulübe başkan oldu

Rezilliklerin sonu yok ülkemizde

Bizim futbolculara bu lavugun konusmalarini gösterin

Geri
Üst Alt