Serdal Adalı hakem kararlarını eleştirdi

Cevap: Serdal Adalı hakem kararlarını eleştirdi

Türk futbolu bu iki çirkef ,ezeli rekabet olduğum için utandığım bu klüplere gereken cevaplar verilmediği sürece türk futbolu bir gram ilerleyemez..Daha kötü kavgalara ve futbol terörlerini yaşamaya devam ederiz..

Bu iki klüp hakemlerin kendi lehlerine daha çok düdükler çalmasına rağmen bağırması şerefsizliktir..

Eyy Serdar adalı kavga gürültüden başka türk futboluna şu zamana kadar ne hizmetiniz olmuştur..İki kıçı kırık isimli oyuncu aldınız diye adam mı oldunuz..Tabi bazı konularda(fener) haklı..Eee dinsizin hakkından imansız gelirmiş..

Ama şunu net olarak söylemeliyim iğrenç bir futbol dünyasının içerisindeyiz..Kimsede utanma arlanma kalmamış..

Ey Galatasaray taraftarı olayı genel olarak hakemler kötü diyerek olayı geçiştirmeyin..Evet hakemler kötü ama dünya üzerimdeki tüm hakemler neyse bizim ülkedede aynısıdır..Buradaki tek fark..Bu iki camianın başkanından,yöneticisine,futbolcusundan Taraftarına o kadar çok çirkef ki zaten kötü olan hakemler birde üzerine korku yaşınca böyle oluyor..

Sadece şunu söylüyorum..Galatasaray bu iğrenç lige,futbol camiasına yakışmıyor..

Cevap: (CANLI) Adalı konuşuyor!

:haha:Tüm dünya beşiktaş maçları izliyormuş, hakem hatası olunca yurt dışına rezil oluyorlarmış.

Allah günah yazmasın ama dünyanın en çirkin adamı bu herhalde ya.. Daha çirkini olur mu bilmiyorum.. Kafası 3 balkabağı büyüklüğünde..

Gerçekten acınacak haldeler..İlk okul çocuğunun söylemeyeceği şeyleri söylüyorlar..Millet aya çıkıyor adalı uyan..Vay anasını sanki ülkeye ilk defa isimli oyuncu geliyor..Çok samimi söylüyorum hani bir deyim vardır..Hiç görmemişin oğlu olmuş tutmuş diyerek giden bir deyim..Yemin ederim bu deyim olmaktan çıkmış adamlar gerçekten böyle...

Yıldızları sakatlıyorlarmış.Q7'nin Toraman'ın attığı tekmelerde sakatlanan yok mu hiç.Yıldızları koruyalım açıklaması yapan takım ilk bizdik herhalde ama ben bilerek atılan tekmelerle ilgili bir sürü video bulabilirim.Keita'nın diz kapağına Ardaya ona buna şuna.Ben hiç hatırlamıyorum Q7'ye falan tekme atıldığını.

Adamlar tekmelerden şikayetçi ama son 2 haftaya bakalım.Aurelıo holmen'in ayağını kırabilir.Toraman emenike'nin ayağını kırabilir.

Katılıyorum..Gerçekten inanılır gibi değil..Ben bunların oynadığı maçlarda rakiplerin öyle kasıtlı sert girdiğini hiç görmedim..Ama o çok övülen ku7 nin,kutinin,simaonun kendilerini her pozisyonda yere attıklarını çok gördüm..Heleki kuti hiç folu olmayan pozisyonlarda bile hakeme saydırıyor..Ku7 nin zaten her maç atılması gerekiyor..Simaoyada dikkat edin sırf gol atmak için sağ çaprazda faul almaya çalışıyor..Kutiye iki normal faul oluyor üstelik hakemde zaten veriyor guti abartılı bir şekilde itiraz ediyor..seyirciyi galyena getiriyor..

Ama bu madyada kaypak adam çok olduğu için gerçekler dile gelmiyor..Bunları dile getiren adan olsa bunlar bu kadar azmaz..

kendi stadlarina baksinlar, o tarihi eseri nasil yikabildiklerinin hesabini versinler once.

Hakemleri eleştirebilirsin ama böyle değil. Böyle eleştirirsen eğer alay konusu olursun.

Kucuk adamlarin yonettigi buyuk futbol kulubu. Tek amaci bundan sonra Fenerbahce'yi sampiyon yapmamak, bu hezeyanin arkasinda besbelli bu var.

Oncelikle samimiyim, sene basindan beri en cok Besiktas lehine hata yapildi, en azindan seyrettigim takimlar icerisinde. Sezonun ilk yarisinda Karabuk macini hatirlasin Adali - faulden verilen gol, olmayan penalti, falan filan. Tiksiniyorum bu insanlardan. Gerceklestirdikleri nadir musbet icraatlari bile tiksindirici hale getiriyor iki aydir kasim kasim kasilmalari. Yillarin getirmis oldugu boynu bukuklugu uc transferle bertaraf etmeye calismis, yine becerememis, finansal problemleri haliyle tavana vurmus, sahsi borclar 90 milyon liraya firlamis, sportif basarinin kiyisindan gecememis - en kolayi memlekette en kolay saldirilan hedefe yonelmek: Aziz Yildirim. Igreniyorum bu para babalarindan. Dusunebiliyor musunuz - 90 milyon lira vermissin, tik yok! Belki sonraki kongrede postalayacaklar, deli gibi para akittigin sevgilinin terketmesi gibi birsey. Neye saldirsa insanlar takip eder - evet, Aziz Yildirim. Besiktas'a uzuldugum kadar da hicbir seye uzulmuyorum - bir kulup kendini ancak bu kadar ufaltabilir. O derece.

Belki okursun Serdar Adali (ve Yildirim Demiroren): kucucuk, minicik, zavalli insan musveddelerisiniz.

Bu adam nasıl yönetici anlamadım. Hayatımda bu kadar bozuk cümle kuran bir insan da görmedim, 2 kelimeyi bir araya getiremiyordu. Yaptığı açıklamalar da çok saçmaydı. Onlarınki golmüş yani başka ihtimal yokmuş ama penaltı da ya atarsınız ya atamazsınız dedi. İnşallah haftaya da 2-3 tane penaltı pozisyonunuz olur da vermezler.

olay şu ki seneye avrupaya gidemezlerse quaresma simao guti almeida gibi oyuncular ya ülkeyi terketmek için takımı sabote edecek ya da gece hayatına yönelip aldıkları paraların keyfini çıkaracak ve beşiktaş yine tabata nobre üzülmez gibi oyuncuların takımı olarak kalacak.. süslü transferlerle ağzına bir parmak bal çalınan çarşı da yine yönetimin tepesine binecek.. işte bütün korkuları budur.. bunları eleyip kupayı alırsak bir daha toparlayamazlar..

Cok da guzel bi konusma olmus,bazi baskanlar gibi azizeye yalakalik yapip bunu bi haltmis gibi gostermeden dobra dobra her seyi konusmus karabuksporun hakkinida savunmus, daha ne desin,gecen hafta bunyamin emreye sari verdiginde emrenin karsilik olarak ,o kelimeyi yazmiyorum buraya,merak edenler lig tv den izlesinler,karsiliksiz birakanlar gutinin ellerini saklayarak kart isaretine cart diye karti cekenler,ayni hakemlerdir

yillardir bu cifte standartlardan bikmistir besiktaslilar , topuk yaylasinda ,kankasiyla tatile cikan tiffil baskani henuz inonu stadinin yolunu ogrenememistir, kimsenin umrunda da degildir zaten bu olay

yillarca baskanlar gelip gecmis ama keyfini surenlerde sampiyonluk sayilariyla ogunmuslerdir,

ne zaman besiktas cikip hakkini arasa herkesce bu ayip karsilanmistir hadi ordan otur yerine denmistir,cunku yillarca bu duzen boyle devam etmistir ,bu ulkede masa basinda sampiyon olursun top oynarak asla istisnai durumlar da mevcuttur ama anlasilacagi uzere cok da zordur,hak aramak sadece renklilere mahsustur besiktasin boyle bir hakki mevcut degildir,kime gore yine onlara gore

neden besiktas 3 kulvarda giderken gunduz maci oynar ? bazi renkli kardeslerin cevabida hazirdir hemde ovunerek ne kadar dekoder o kadar gunduz maci

bu icine yandigimin dekoderini bursadan dami az aliyor bu besiktasli bunami inanalim saygi deger! lig tvciler

bursa bile bizden az gunduz maci yapiyor.

neresinden tutsan ordan elinde kaliyor sahalarin en cirkef faullu sakatlayici oyunculari oyunda kalirken cezali duruma dusmezken

guti gibi bir yildiz sari kart cezasindan misal mac oynayamiyor

kimin umrunda zaten diger rakipler onu tatile gelmis turkiyeye adam degil damgasini vurali aylar olmustu hakemlerde bu cihetten girdiler

misal kac gazetede yazildi cizildi gutinin aldigi tekmelerden sakatlandigi bu hafta mac oynayamadigi cok fazla guti ornegi verdim sakin demeyin gormeyenin bi gutisi olmus nokta nokta diye yok kardesim misal lincoln geldigi yil addam yerinden kalkamadi izleyemedik adami dogru duZgun bizde o zaman gormeyenin lincolnu olmus demedik yazik adama oynatmadilar kacirdilar dedik o cihetten yaziyorum

su ana kadar anladimki bu ulkede basarili bir hoca olmak istiyorsan, baskanin hakem odasi basacak tiffil baskanini tatile cikaraccak mhk n de senin takimin taraftari olacak tv ler gazeteler ssana calisacak topcu alana kadar muhabirlere passat alirim misal,defansa dizeceksin 9 kisi olmadi koyacaksin 5 tane kasap nasilsa hakemler sana mesai yapiyor, sonrada cikacaksin barca gibi takir takir topunu oynuyacaksin veee sonunda devrim! yapacaksin.......

Bunlar daha çok ağlar. Kaale almayın.

Eyy Serdar adalı kavga gürültüden başka türk futboluna şu zamana kadar ne hizmetiniz olmuştur..İki kıçı kırık isimli oyuncu aldınız diye adam mı oldunuz..
simao - guti - almeida . bunlar kıçı kırık futbolcular ? daha neler duyacağız ... :D

simao ve gutiyi şu an kim takımında görmek istemez ? almeida üstün fizik gücüyle gayet iyi bi futbolcu bence ...Q7 de var ama fazla bencil olduğu için yazmadım ...

Cok da guzel bi konusma olmus,bazi baskanlar gibi azizeye yalakalik yapip bunu bi haltmis gibi gostermeden dobra dobra her seyi konusmus karabuksporun hakkinida savunmus, daha ne desin,gecen hafta bunyamin emreye sari verdiginde emrenin karsilik olarak ,o kelimeyi yazmiyorum buraya,merak edenler lig tv den izlesinler,karsiliksiz birakanlar gutinin ellerini saklayarak kart isaretine cart diye karti cekenler,ayni hakemlerdir

yillardir bu cifte standartlardan bikmistir besiktaslilar , topuk yaylasinda ,kankasiyla tatile cikan tiffil baskani henuz inonu stadinin yolunu ogrenememistir, kimsenin umrunda da degildir zaten bu olay

yillarca baskanlar gelip gecmis ama keyfini surenlerde sampiyonluk sayilariyla ogunmuslerdir,

ne zaman besiktas cikip hakkini arasa herkesce bu ayip karsilanmistir hadi ordan otur yerine denmistir,cunku yillarca bu duzen boyle devam etmistir ,bu ulkede masa basinda sampiyon olursun top oynarak asla istisnai durumlar da mevcuttur ama anlasilacagi uzere cok da zordur,hak aramak sadece renklilere mahsustur besiktasin boyle bir hakki mevcut degildir,kime gore yine onlara gore

neden besiktas 3 kulvarda giderken gunduz maci oynar ? bazi renkli kardeslerin cevabida hazirdir hemde ovunerek ne kadar dekoder o kadar gunduz maci

bu icine yandigimin dekoderini bursadan dami az aliyor bu besiktasli bunami inanalim saygi deger! lig tvciler

bursa bile bizden az gunduz maci yapiyor.

neresinden tutsan ordan elinde kaliyor sahalarin en cirkef faullu sakatlayici oyunculari oyunda kalirken cezali duruma dusmezken

guti gibi bir yildiz sari kart cezasindan misal mac oynayamiyor

kimin umrunda zaten diger rakipler onu tatile gelmis turkiyeye adam degil damgasini vurali aylar olmustu hakemlerde bu cihetten girdiler

misal kac gazetede yazildi cizildi gutinin aldigi tekmelerden sakatlandigi bu hafta mac oynayamadigi cok fazla guti ornegi verdim sakin demeyin gormeyenin bi gutisi olmus nokta nokta diye yok kardesim misal lincoln geldigi yil addam yerinden kalkamadi izleyemedik adami dogru duZgun bizde o zaman gormeyenin lincolnu olmus demedik yazik adama oynatmadilar kacirdilar dedik o cihetten yaziyorum

su ana kadar anladimki bu ulkede basarili bir hoca olmak istiyorsan, baskanin hakem odasi basacak tiffil baskanini tatile cikaraccak mhk n de senin takimin taraftari olacak tv ler gazeteler ssana calisacak topcu alana kadar muhabirlere passat alirim misal,defansa dizeceksin 9 kisi olmadi koyacaksin 5 tane kasap nasilsa hakemler sana mesai yapiyor, sonrada cikacaksin barca gibi takir takir topunu oynuyacaksin veee sonunda devrim! yapacaksin.......

Daha dogru duzgu yazmayi bilmiyorsun, gelip bir de insanlara ders veriyorsun. Senin capsiz yoneticilerin kendi popolarini kurtarmak icin ortayi atese veriyor, iki saniye oturup dusunmekten o kadar acizsin ki sunu bile goremiyorsun. Bugun o konusmayi yapan yonetici arkasinda senin gibi bir ton dusunmeyen, otomatik bir refleks olarak Fenerbahce'ye saldirmayi dustur edinmis insanlar oldugunun farkinda oldugundan bunlari soyluyor. Bu ulkede Aziz Yildirim'in - medyayi, hakemleri, kalecileri, masorleri, korner bayraklarini, kale direklerini satin alan Aziz Yildirim'in - baskani oldugu takimi gecen sene Bursaspor son macta gecip sampiyon oldu, senin o ufak dunyanda bu nasil gerceklesiyor, onu da merak ediyorum. Iki tane oyuncu alip kendini Real Madrid zanneden tahammulsuz bir guruhtan baska birsey degilsiniz su anda, kusura bakmayin. Bu ulke ne futbolcular gordu - sirf Fenerbahce'de Roberto Carlos, Anelka, Alex, van Hooijdonk, Ortega gibi adamlar top oynadi, hicbir zaman o taraftarin, o medyanin poposu bu kadar kalkmadi. Ucuncu buyuk muhabbeti o kadar rahatsizlik vermis ki, her yaptiginiz hareket, agzinizdan cikan her sozcuk kin, nefret, kiskanclik, ve sacmalik dolu. Biktim artik yildiz muhabbetinden de, hakem muhabbetinden de. Su ulkede bir Besiktas'a yaranilmiyor, olacak is degil! Son iki macta iki bacak kiriyordu Besiktasli futbolcular, cit cikmiyor! Dun sahanin yildizi Simao degildi, Emenikeydi, ve kolektif olarak tum Besiktas savunmacilari yemin etmiscesine 23 yasinda bir adamin futbol hayatini bitirme pahasina adami dovduler. Ama biliyor musun guzel Besiktasli, o Emenike ne yapti etti, yine o golu atti. Iste yildiz budur - gidip (Simao disinda) yedek kulubesinde gorucuye cikmis adami getirmek ancak ve ancak ikinci sinif takimlarin politikasi olabilir. Guti tekme yemismis - Alex'i opuyorlar cunku.

Daha fazla konusmayin. Gercekten tiksindiriyorsunuz kendinizden de, takiminizdan da.

Eyy Serdar adalı kavga gürültüden başka türk futboluna şu zamana kadar ne hizmetiniz olmuştur..İki kıçı kırık isimli oyuncu aldınız diye adam mı oldunuz...

simao - guti - almeida . bunlar kıçı kırık futbolcular ? daha neler duyacağız ... :D

simao ve gutiyi şu an kim takımında görmek istemez ? almeida üstün fizik gücüyle gayet iyi bi futbolcu(sen beğenirsin beğenmezsin orası ayrı ama bunlar bi gerçek)...Q7 de var ama fazla bencil olduğu için yazmadım ...

simao ve gutiyi şu an kim takımında görmek istemez ? almeida üstün fizik gücüyle gayet iyi bi futbolcu(sen beğenirsin beğenmezsin orası ayrı ama bunlar bi gerçek)...Q7 de var ama fazla bencil olduğu için yazmadım ...

Q7-Guti-Simao dışında Bjkde hiç kimse yıldız futbolcu değil olamazda(Fernandes belki).Sürekli yıldızlardan bahsediyorlar.Alt tarafı 3 yıldızı var yönetim ne kadar uçmuş böyle..

Galatasaray'da da Baros-Kewell var yıldız kategorisinde.Ardayı da bunlara ekleyebiliriz.Hiç açıklama yaparken bizimde şöyle böyle yıldızlarımız var diyerek hava atıyor mu ya Adnan Polat :)

Q7-Guti-Simao dışında Bjkde hiç kimse yıldız futbolcu değil olamazda(Fernandes belki).Sürekli yıldızlardan bahsediyorlar.Alt tarafı 3 yıldızı var yönetim ne kadar uçmuş böyle..

Galatasaray'da da Baros-Kewell var yıldız kategorisinde.Ardayı da bunlara ekleyebiliriz.Hiç açıklama yaparken bizimde şöyle böyle yıldızlarımız var diyerek hava atıyor mu ya Adnan Polat :)

yıldızlarımız demek tüm takım yıldız demek mi oluyor ? :D zaten yıldızlarımız derken bu adamlardan bahsediyorlar ... :) takımın hepsi yıldız olacak hali yok heralde ...

Daha dogru duzgu yazmayi bilmiyorsun, gelip bir de insanlara ders veriyorsun. Senin capsiz yoneticilerin kendi popolarini kurtarmak icin ortayi atese veriyor, iki saniye oturup dusunmekten o kadar acizsin ki sunu bile goremiyorsun. Bugun o konusmayi yapan yonetici arkasinda senin gibi bir ton dusunmeyen, otomatik bir refleks olarak Fenerbahce'ye saldirmayi dustur edinmis insanlar oldugunun farkinda oldugundan bunlari soyluyor. Bu ulkede Aziz Yildirim'in - medyayi, hakemleri, kalecileri, masorleri, korner bayraklarini, kale direklerini satin alan Aziz Yildirim'in - baskani oldugu takimi gecen sene Bursaspor son macta gecip sampiyon oldu, senin o ufak dunyanda bu nasil gerceklesiyor, onu da merak ediyorum. Iki tane oyuncu alip kendini Real Madrid zanneden tahammulsuz bir guruhtan baska birsey degilsiniz su anda, kusura bakmayin. Bu ulke ne futbolcular gordu - sirf Fenerbahce'de Roberto Carlos, Anelka, Alex, van Hooijdonk, Ortega gibi adamlar top oynadi, hicbir zaman o taraftarin, o medyanin poposu bu kadar kalkmadi. Ucuncu buyuk muhabbeti o kadar rahatsizlik vermis ki, her yaptiginiz hareket, agzinizdan cikan her sozcuk kin, nefret, kiskanclik, ve sacmalik dolu. Biktim artik yildiz muhabbetinden de, hakem muhabbetinden de. Su ulkede bir Besiktas'a yaranilmiyor, olacak is degil! Son iki macta iki bacak kiriyordu Besiktasli futbolcular, cit cikmiyor! Dun sahanin yildizi Simao degildi, Emenikeydi, ve kolektif olarak tum Besiktas savunmacilari yemin etmiscesine 23 yasinda bir adamin futbol hayatini bitirme pahasina adami dovduler. Ama biliyor musun guzel Besiktasli, o Emenike ne yapti etti, yine o golu atti. Iste yildiz budur - gidip (Simao disinda) yedek kulubesinde gorucuye cikmis adami getirmek ancak ve ancak ikinci sinif takimlarin politikasi olabilir. Guti tekme yemismis - Alex'i opuyorlar cunku.

Daha fazla konusmayin. Gercekten tiksindiriyorsunuz kendinizden de, takiminizdan da.

Dogru duzgun yazmaktan bahsetmisken, aralikli yazinca daha okunur oluyor..10 hafta kayrilan takimin son hafta kaleyi acan trabzonun kalesine topu ittiremediyse duzgun durust takim diye anilmaz ama sizce trabzon cok duzgun takimdir! o 3 cu muhabbetide senin veya kendi egosunu tatmin icin ihtiyac duydugu ezikligin disariya yansimasi olmasin, evet usenmemis ve tarihinizdeki gelen belli basli unlu unsuz! futbolculari usenmeden yazmissin,kin nefret sozcukleri nerede benim yazimda

dogrular neden seni bu kadar yaraladi?

evet emenike kaliteli bi oyuncudur bunun farkina kadikoyde attigi golden once varmistim

alexi n de sikayet ettigi bi suru mac vardir sertlikten yana bunuda bir cok konusmasinda soylemistir zaten ama o soyleyince kral dunya yildizi!

kucuk futbolcu q7 guti simao soyleyince hadi ordan!

herkesin her seyi midesi kaldirmaz tiksinmen normaldir, sozum meclisten disari 24 saat ahirda mesgul olan bir kisi gul bahcesine girdiginde midesi bulanir midedir bu he deyip gecmek lazim

evet cok acizim birakta doya doya bu acizligi yasayayim senin zengin ruh dunyandan birakta haberim olmasin mumkunse mars jupiter kadar uzak olalim

son olarak bacak kirmaktan dem vurmussun dayak atmaktan bahsetmissin bu forumdakiler veya futbolun biraz icindekiler bacak kiranlari cok iyi tanir buda sana hicmi hic uzak degildir

serdal adalı efendi ses çıkarma fb ve biz kopar gideriz elbet ama siz bize yetişebilmek için ancak federasyondan bedava şampiyonluk yıldızı dilenecek kadar aciz bir kulüp olmaya devam edersiniz

Sinan Engin başladı , hayattan soğumuş bir şekilde konuşuyor . Bucayı beşledikten sonraki enerjisi hiç kalmamış :sad007:

Bu ülkede hakemleri takım farketmeksizin hatalı kararlar verdiği doğru.Böyle bir ortamda hakem satın almaktı,hakem taraf turuyor gibi söylemler zaten miladını yitirdi.

Ama her taraf çıkıp kendisine zarar verildiği anda açıklama yapıyor.4 büyükler ve diğer Anadolu klüpleri hep kendi açılarından konuşuyorlar.Birgün ne zaman Adnan Polat çıkıp "Gaziantepspor'un net penaltısı verilmedi" diyecek,Yıldırım Demirören "Emenike'ye yapılan hareket kesinlikle penaltıydı" diyecek,keza çıkıp Karabük başkanı Almedia'nın pozisyonuna "Buz gibi goldü" diyecek,o zaman birşeyler değişecek.Herkeste bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesi hakim.Kendine dokunana kadar en dürüst ve tarafsız olan MJK bir maç ile alaşağı ediliyor.

Ne zaman klüpler sadece kendilerinin değil,birbirlerinin de haklarını teslim eder ve klüpler birliği nezdinde birleşip federasyona bir tepki koyarsa o zaman birşeyler değişir bu ülkede.Yoksa daha çok böyle hatalar izleriz,tartışırız.

Geri
Üst Alt