Haber Serdal Adalı: "Ligin 2. yarısında yabancı VAR istediğimizi federasyona ilettik"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Serdal Adalı: "Geçtiğimiz maçta iyi bir maç yönetti. Dünkü maçta ise VAR'a geldi. Ama böyle bir şey yok! Sorunlu olduğumuz, camiamızın sorunlu olduğu bir hakemi tekrar denemek… Kusura bakmasınlar, resmen ateşle oynuyorlar!"

Serdal Adalı: "Biz, 2. yarıya yabancı VAR hakemiyle başlama talebimizi de federasyona ilettik."

Serdal Adalı: "MHK başkanımızla kendisine de söyledim. Altı ay önce MHK başkanımız hakkında ne düşünüyorsam, bugün de onu düşünüyorum. İyi bir insan olabilir, iyi bir iş yapmaya çalışabilir; ama altında çalışan ekibi yönetebildiğini düşünmüyorum. Özellikle VAR hakemleri konusunda...Hakem operasyonları ile ilgili olarak hakem eksikliği var. Hakem eksikliği varken takviye lazım. Daha önce de söyledim, bugün tekrar ettim: Saha içinde yerli hakemlerimizle devam etmeyi isteriz ve güveniyoruz. Ancak özellikle üstüne basa basa, resmi talep mi dersiniz, ikinci yarıda yabancı VAR hakemi ile başlama isteğimizi ilettik. Kendileri de çok farklı düşünmüyor. Bugün federasyon başkanı da VAR’daki hataların telafisinin olmadığını söyledi."

Serdal Adalı: "Efendilikte hiç üstümüze yok; ama iş sokağa dökülmeye gelince de onun da en iyisiyiz. Onun da en güzelini yaparız."

Helal olsun adamlar 20 puan farkı yedi ama net olarak konuşuyorlar, hiç umudum yok ama destek olunmalı

Yabancı VAR ı en çok bizim istememiz lazım, ne kadar yabancı hakem o kadar iyi.
Bence bizim kesinlikle istemememiz lazım. Biz istersek vermezler. Hatta çıkıp açıklama yapmalıyız 'kesinlikle yerli VAR istiyoruz' diye.
:asd:

Efendilikde üstümüze yok ama iş sokağa dökülünce onunda en kralın yaparız diyor..
Ah ulan sizde bir gram şeref haysiyet yok:
Siz rezil bşr takım olduğunuz için efendilikten değil alehinize hakem kararı olmadığı için konuşamıyorsunuz.Ulan 20 puan fark yemişsiniz hala utanmadan konuşuyorsunuz.
Şeref yoksunları.fb lehine ne skandal kararlar çıkıyor.Bir kere tepki koydunuzmu onursuzlar.

Bu hamleyi biz yapmaliydik

Destekleyelim en azindan, ulan bir isi de akil edin be rezil yönetim

Galatasaray Spor Kulubu Baskani Sayin Dursun Ozbek, su at kafali kadar olamiyorsunuz.

Bizdeki yönetim yönetim olsa

Yayıncı kuruluş röportajına gençleri gönderir, onlar da mecburiyetten çıktık deyip bitirirler röportajı hemen.

TV de, dijitalde, sosyal medyada sana karşı düşmanca yayın yapan, algı yapan kim varsa kulübün içine adım attırmaz, akreditasyonlarını iptal eder.

Federasyonun yaptığı tüm organizasyonlara en az yetkili kişiyi gönderir.

Federasyon başkanının adını bile anmaz.

Kupa törenlerinde kimse elini sıkmaz.

Öyle abili mabili konuşmaz. Dediğini der, arkasını döner çıkar.

Kulübün hakkını sonuna kadar korur.

Ama nerdeeeee bizde o yönetim.

gençler maçından sonra böyle bir talepte bulunacağımıza gidip yasin kol'u atayacaklarını bildiğimiz halde güven açıklaması yaptık ve sonuç ortada

ben varken yabancı var gelmeyecek diyen ve bizim derbiye özel yabancı hakem getirmelerine razı gelen adamdan bir de ekran başında kamyon dolusu laf yediler

Yabanci var olsa ne olacak Estonyadan, Gürcistandan şaibeli herifler geliyor.

Geri
Üst Alt