Haber Serdal Adalı: "MHK Başkanı ve yardımcısı olan zat, biraz utanmaları varsa bu akşam istifa ederler!"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Serdal Adalı: "Hepimizin şahit olduğu bir son dakika penaltısı. Maalesef yine hakem ve VAR konuşmaya mecbur bıraktı bizi. Biz camia olarak da, ben kendim de, yönetim kurulum da artık her hafta bu VAR ile ilgili açıklama yapmaktan yorulduk, sıkıldık da. Son 15-20 dakikadır pozisyonu bütün Türkiye izledi. Ortada çok saçma sapan bir hadise var."

Serdal Adalı: "Bu MHK Başkanı ve yardımcısı olan zat… Bu şekilde devam ettiği sürece, Türk futbolunun bir santim ileri gitmesinin imkânı yok. Birazcık utanmaları veya sıkılmaları varsa, bu akşam görevlerinden istifa ederler ve Türk futbolunun yakasından düşerler. eter artık!"

Serdal Adalı: "Fenerbahçe’nin böyle bir şeye ihtiyacı mı var? Yok. Bizim bir iddiamız mı vardı bugün? Şampiyonlukta bir iddiamız mı vardı? Yok. Zaten 3-4 hafta önce bizi temizlediler. Öyle bir iddiamız kalmadı yani."

Serdal Adalı: "Portekizli eğitmenler Beşiktaş'ı dava edeceklermiş. Yiyorsa etsinler, hadi bakalım!"

Bir ara ortam lalesi vardı onu getirmişlerdi, var odasından koça görüntü veren lale.

Yine onu getirirler.

Yiyorsa hacıosmana ve fb abine laf söyle. Mhk başkanı kim zurnanın son deliği

Sen kaşındın geçen salak salak konuşarak.

Işte böyle gözünün içine baka baka hakkını yerler salıncaktan düşersin bir anda.

Hayret bizi nasıl işin içine katmamış kodumun su aygırı.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu açıklamalar Beşiktaş'a yarar kimse Fenerbahçe faydalandı diye onları doğramaz. Beşiktaş'ın rakipleri doğranır ve konu kapanır. Yanlarına kalır ama yarına kalmaz.

Serdal Adalı: "Portekizli eğitmenler Beşiktaş'ı dava edeceklermiş. Yiyorsa etsinler, hadi bakalım!"

Geri
Üst Alt