- 16 Haziran 2010
- 208.810
- 162.479
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
serdal adalı: maalesef dönüyoruz, dolaşıyoruz, maçlardan sonra hakemlerle ilgili konuları konuşmak mecburiyetinde kalıyoruz. işte ilk goldeki faul pozisyonu, sonra dušan vlahović'in pozisyonu... yani bir türlü anlam veremiyoruz, ne yapmaya çalışıyorlar. az çok ne yapmaya çalıştıklarını biliyoruz ama bu kadar üstüne üstüne gitmelerine de bir anlam veremiyorum. sonrasında da zaten maçın sonunda uyduruk bir penaltıyla dengeyi sağlama durumları... bunlar hiç güzel değil.
serdal adalı: dün trabzonspor başkanı başladı, başını getirdi, söyleyemedi; söylemedi daha doğrusu, ‘mhk başkanı’na sesleniyorum’ diye. ben devamını getireyim: mhk başkanı, ilk günde ne söylediysem bugün de aynısını söylüyorum. o mhk başkanı orada oturduğu müddetçe maalesef biz her maçtan sonra, sadece biz değil, işte diğer bütün takımlar da konuşuyor. belki şimdi amedspor yöneticilerine de mikrofonu uzatsanız, onlar da hakemden şikâyet edecekler. maalesef biz bu mhk ile bir adım daha ileri gitme şansımız yok. bunu bir daha, bir daha söylüyorum. ne ceza verirlerse de versinler. ben sadece beşiktaş için de konuşmuyorum. tüm kulüpler için de konuşuyorum.
serdal adalı: inşallah federasyon başkanımız... her geldiğimde söylüyorum, sizlerin önünde ne zaman mikrofonu bulsam söylüyorum. bir çare bulur. yoksa samimi söylüyorum, bu şekilde bu lig bitmez. bitmez yani.
sarabina actinmi gokhanimmaalesef ülkede tek omurgalı başkan hükümetin köprücüsü aziz yıldırım. berat albayrak'ın çantacısı ertuğrul doğan'dan, ali koç'un arka cebi serdar adalı'ya kadar hepsi adamına göre muamele gösteren korkaklar.
keşke biz de 600 küsur yıllık kültürden fikri hür vicdanı hür 1 başkan çıkartabilseydik. işim bozulmasın diye sadece mağduru ezen adamlar bu ülke dönem zenginlerinin ata sporu.
dün maçın sıkıntısıyla 1.5 litreyi tekte içimledim. bu akşam reflü dinlendirmece.sarabina actinmi gokhanim