Haber Serdar Adalı, Beşiktaş Maçlarında Hakemlerin İyi Olmadığını TFF ve MHK'ya Bildirdi

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Serdal Adalı: "TFF ve MHK ile faydalı bir görüşme yaptığımıza inanıyorum. Geçtiğimiz sezondan gelen sıkıntıları, daha ilk maçta yaşadığımız sıkıntıları dile getirdim. Maçın önemli anlarını seyrettik, dinledik. Haklı olduğumuzu kendileri de kabul etti."

Serdal Adalı: "Takımın eksikleri var, bu eksikler üzerine çalışmaya devam ediyoruz. Aceleye getirmeyeceğiz. Çünkü aceleye getirilen transferlerin sıkıntılarını yaşıyoruz. Beşiktaş'ın başına daha da sıkıntılı futbolcular eklememek için ince eleyip sık dokuyoruz. Bu hafta içinde eksik olan pozisyonları da tamamlayacağız."

Bu kuşlarında damarında mı var arkadaş ağlamak sürekli ? İlk maçında ne oldu lan bedavadan penaltı almadın mı ?

Serdal başkanın sağduyulu demeç ve hamlelerini Türk futbolunun selameti için çok değerli buluyorum

Bedava penaltı alan hakkımız yendi diye TFF basıyorsa bu sene işimiz var demektir. Bizim yönetim umarım bunları görüyordur.

Hak mahrumiyeti cezası olan adamı var odasına sokup maç izletmişler. Rezillik.

Her zaman kollananın sesi daha çok çıkıyor. Bu da yeni nesil yapılanı gizleme yöntemi.

Geri
Üst Alt