serdar ali çelikler

Bu olaydan sonraki 1-2 programini sirf acaba ne diyecek diye izledim ama boyle bir sey olmamis gibi davranmayi tercih edip konusunu acmadi. Kıvıracak bir tarafi yok cunku :D

Begenerek takip ettigim bir yorumcu ama sözlük konusunda patlamis

Kendisi Bahçeşehir’den hocam olur. “Fatih Terim artık Galatasaray’da” demişti geçen yıl birçok teknik adam ismi geçerken ve ben kendi kendime “Sallıyor mu lan bu adam? İmparator Dursun ile çalışmaz ki?” falan demiştim. 2 güne kalmadan “Nerede kalmıştık?” geldi. O yüzden bende böyle de güzel bir olayın anımsatıcısı olarak yer alır. Severim kendisini. Fazla da Fener’i kayırıp diğerlerini yerdiğini görmedim Fenerli olmasına rağmen.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Baba bir yorumcudur, elit yorumcularin arasina rahat girer. Kimseden korkmaz, ve hic miy miy etmeden ne dusundugune soyler.

Ali ece
Serdar Ali
Serkan recber

bana gore turkiyenin en iyi yorumculari

Konusma tarzi hic hosuma gitmiyor. Bazen yerinde yorum yapsada bir cok konuda ben hakliyim tarzini sunmasi bana itici geliyor.

dışardan bakmanın rahatlığı ile mi bilmiyorum ama dün mehmet ayan ile uğur karakullukçu'nun suratına suratına vurmuştur... korkaklıklarını canlı yayında afişe etmiştir.

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray 4 gün arayla iki final maçında da geri düşeceksiniz sonra her iki maçı da art arda bulduğunuz gollerle kazanacaksınız. Bunu büyük takımlar yapabilir."

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray 4 gün arayla iki final maçında da geri düşeceksiniz sonra her iki maçı da art arda bulduğunuz gollerle kazanacaksınız. Bunu büyük takımlar yapabilir."
fener bunu yapamaz demiş resmen

Ekibimize davet edelim. Zararın neresinden dönse kardır, ölmeden 3-5 şampiyonluk görür

Adam yorumcu reyis sıkıntı çıkmasın Terim pataklayabilir bunu

24. şampiyonluğu hayırlı olsun demiş.Adamlar kendilerine 59 öncesi şampiyonlukları saydırmak için alttan alttan başladılar yazılar yazmaya.Bizede 2 şampiyonluk yazmış hıyar herif

EN2xaQIX0AAl3Fb

Geri
Üst Alt