Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.160
- 28.879
- 2.848
serdar ali ç, emre bol, evren turhan, gürcan bilgiç, levent tüzemen vs bunları spor yorumcusu diye dikkate alanlara yazık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana neden çok itici geliyor bu adam
Senin beğendiğin tip bu kadar olur.Zor donemlerden geciyor anlayisli olun, kimyasi bozulmus
1 rivayete göre doğarkende ağlamamış bu herif ahb. Cıktığı an serin hikayeler anlatmaya baslamis.bu herif haftada kaç saat konuşuyor
90 falan mı
ingilterede hakemler ayak kırılsa penaltı vermiyor klopp her hafta var aleyhine konuşuyor. bunlar gelse bu sefer uefa galatasaray uşağı muhabbeti döner bir iki maç sonra.ulan yabancı hakemi en çok biz istiyoruz yancı köpekler yeter sizin algılarınızdan masabaşı oyunlarınızdan çektiğimiz!!!
her sezon en az 9 puanımız gasp ediliyor, yabancı hakemler gelse de şöyle rahat rahat şampiyon olup derbi izlesek artık.. VAR yokken kadıköyde 20 senedir yediğiniz haltlar ortada. Şimdi VAR geldi ya, borunuz ötmüyor. ondan bu karın ağrınız..
evren turhanı ayrı tut agaserdar ali ç, emre bol, evren turhan, gürcan bilgiç, levent tüzemen vs bunları spor yorumcusu diye dikkate alanlara yazık
nasıl salladığına dair fikir sahibi olmak isteyenler yukarıdaki linki izleyebilirler.
Faruk Süren süper kupa finalinde zidanı istemiş realden
Süper kupa finali 25 aug 2000
Zidanın reale transferi 9 tem 2001
![]()
Ben begeniyorum demedim futbol sahasi icerisinde mantikli konulara deginiyor dedimSenin beğendiğin tip bu kadar olur.
Bir kere de doğru karta oyna, kelini beyaza boyayayım senin.
Bu mu mantıklı konuBen begeniyorum demedim futbol sahasi icerisinde mantikli konulara deginiyor dedim
nasıl salladığına dair fikir sahibi olmak isteyenler yukarıdaki linki izleyebilirler.
Zidane Juventus'tayken Süper Kupa maçı alıyor Real Madridle ve Faruk Süren de çağırın bakayım Zidane'ı diyor. Ulan.
Salliyor arada belli ama fenerli yorumcularin cogu gibi geri zekali degil benceBu mu mantıklı konu